Тинејџер напао хришћанске туристе у Израелу

0

Тинејџер напао хришћанске туристе у Израелу.

Прочитајте још:  Главни руски обавештајац: Западне службе припремају Украјинце за нападе на нуклеарне објекте Русије
Онлајн новинар Данијел Амрам објавио је на  Икс мрежи снимак на коме је 18-годишњи становник града Нетаније у Израелу напао двојицу туриста европског изгледа, идентификујући их као хришћане. Касније је и сам тинејџер објавио снимак свог “подвига” на мрежи, преноси израелски инфо .

Момак је узео напрсни крст туристе, бацио га на земљу, пљунуо туристе и полио их водом из флаше, показујући гађење према „гојима“.

Туристи су поднели пријаву полицији, али још нису добили одговор.

Откривши да је снимак објавио познати онлајн новинар, нападач је сам открио свој инкогнито статус како би се похвалио изненадном славом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Снимак је сакупио десетине хиљада прегледа, а реакција Израелаца је крајње једногласна – коментатори изражавају згражање над чином свог сународника и позивају да се он приведе правди. Неки сматрају да треба судити и родитељима који су одгајали такво створење. Многи кажу да је ово редак случај када је кампања „срамоћења“ на мрежи потпуно оправдана“, наводи се у извештају.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *