ЗАЈЕДНИЧКА КАМПАЊА КУРТИЈЕВИХ МЕДИЈА И СРПСКЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Албанци славе Ђиласа, Лутовца, Поноша, Јовановића и Ћуту

0
опозиција

Српска прозападна опозиција је веома популарна код Албанаца, а доказ томе је да је најчитанија вест на приштинском порталу “Коха” који се налази под контролом терористе Аљбина Куртија вест од 29. септембра под насловм “Српска опозиција на Косову има за циљ да се бори против Српске листе, сумња да њу може контролисати Вучић”.

Куртијев медиј преноси у поменутој, најчитанојој, вести да су представници опозиције у Србији и политичари косовских Срба одржали су састанак у Београду на којем су разговарали о стварању заједничког фронта против Српске листе за предстојеће изборе на Косову, 9. фебруара.

Како пишу, о стварању заједничког српског опозиционог фронта било је речи на састанку који су поједини представници косовских Срба имали са опозиционим партијама у Србији.

– Оптужујући политику председника Србије Александра Вучића за положај Срба на Косову, председник Демократске странке Зоран Лутовац је истакао потребу политичке алтернативе Српској листи – стоји у тексту, јасно исказујући радост због супротстављања Српској листи која је једина опција која се са Вучићем залаже за опстанак и останак Срба на КиМ.
Како даље “Коха” пише, на састанку су учествовали из српске опозиције, председник Странке слободе и правде (SSP) Драган Ђилас, председник Демократске странке Зоран Лутовац, лидер Нове демократске странке Србије Милош Јовановић, председник „Србија центра“, учествовали су Здравко Понош и представник Еколошког устанка Александар Јовановић Чута.

– Ланац корупције на линији Београд- Српска листа Срби се мора прекинути – рекао је Лутовац отворено оптужујући Србе за криминал.
Тако су још једном лидери српске опозиције открили да косовско питање користе како би се обрачунавали са Вучићем и скупљали јефтине поене, а све на штету Срба који живе у јужној српској покрајини, а који су више пута до сада доказали да једино верују Српској листи и српском председнику.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  РАЗДОР У ОПОЗИЦИЈИ!Јеремић откачио Бошка и Ђиласа због насиља

Опозицији то не смета, већ су кренули у срамно искоришћавање тешког положаја Срба, што користи Албанцима који се укључују у заједничку кампању, јер има такава опозиција, која би им све предала на тацни и одговара, а у прилог овоме иде и податак што је вест о томе, иако је прошло већ два дана, и даље најчитанија.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *