ЈЕДИНА ПРОТИВ: ПОНОШЕВА ПОСЛАНИЦА ВЕРИЦА МИЛАНОВИЋ ГЛАСАЛА ПРОТИВ ПОВЕЋАЊА РОДИТЕЉСКОГ ДОДАТКА!

0
додатка

Верица Милановић

Док се већина народних посланика у Скупштини Србије сложила да је повећање родитељског додатка преко потребно у борби против драматичног пада наталитета у нашој земљи, једна посланица се издвојила својим срамотним ставом. Верница НАТО генерала Здравка Поноша, посланица Верица Милановић, ГЛАСАЛА ЈЕ ПРОТИВ највећег повећања родитељског додатка у историји Србије!

Србија се већ годинама бори са падом наталитета и министарка Ђурђевић од када је дошла на позицију да је све од себе да подржи породице, труднице и мајке, Милановићева је показала да њу то не занима! Њена „брига“ о трудницама и мајкама завршила се срамним гласом против повећања додатака који би требало да олакшају живот новим породицама.

Подсетимо, новим изменама закона, родитељи ће добијати 500.000 динара за прво дете, док је за друго предвиђено 600.000 динара. Највећа помоћ је за треће и четврто дете – 2,28 милиона и 3,18 милиона динара, што представља највеће издвајање до сада!​

Министарка Ђурђевић Стаменковски нагласила је да овај закон није само новчана помоћ, већ и борба за опстанак српске нације, за будућност наше деце и државе. Ипак, изгледа да је посланица Милановић одлучила да јој важнији буду поени у политичким играма него интереси породица у Србији​.

Овим гласом она је послала јасну поруку да јој ни породице ни будућност Србије нису приоритет. Да ли је могуће да неко у Србији гласа против највећег износа новца икада издвојеног за новорођену децу? Очигледно је да може, ако се пита Верицу Милановић!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Теодора Николић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *