Још посла за руски МУП: Мигрантска деца се одају инцесту усред бела дана

0

Још посла за руски МУП: Мигрантска деца се одају инцесту усред бела дана.

Прочитајте још:  Палестински отпор: Не убијамо децу
Становници једне елитне куће у Москви су у свом дворишту видели ужасавајућу слику за сваког нормалног. На интернету су се појавили шокантни снимци очевидаца који су снимили како се брат и сестра – тинејџери из мигрантске породице – усред бела дана и пред другом децом одају инцесту.

Тешко је прецизирати, али дечак је изгледа десетогодишњак, а девојчица има седам година. Штавише, према речима очевидаца, они су брат и сестра из породице староседелаца Киргистана!- навео је један од ужаснутих очевидаца.

На фотографији су се деца из мигрантске породице одала инцесту усред бела дана. Штавише, то су радили чак и пред другом децом.

Прочитајте још:  Пољска оптужује Минск за стварање одреда смрти од миграната
Шокантан снимак објавили су локални становници, јављају новинари. Испоставило се да у оближњој петоспратници живи породица миграната из Киргистана, чија су деца починила разврат у дворишту. Деца стално шетају двориштем без надзора одраслих. И ево до чега је то довело.

Новинари верују да сама деца једва да су и сама знала шта је инцест – „дакле, репродукују оно што се дешава код куће“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И ово није шала, можда и нашој деци то исто ураде, већ има преседана,

– огорчени су аутори блога, тражећи да се цела породица са таквим „вредностима” хитно депортује назад у домовину.

Заиста је већ било преседана за силовање деце од стране тинејџера мигранта у Русији. Штавише, говоримо и о узрасту када дете нема пословну способност, па самим тим и не може бити кривично одговорно за овако тешко кривично дело по закону. За њега су одговорни родитељи.

Прочитајте још:  БОЛЕСНИЦИ Амерички научници промовишу исхрану људским месом?!
То се догодило у Лењинградској области, где је 12-годишњи син миграната из Таџикистана силовао 10-годишњу девојчицу. Испоставило се да је дечак намамио жртву у улаз, где ју је злостављао. Девојчица је у сузама испричала мајци шта се догодило.

Слична прича са силовањем детета догодила се и у Санкт Петербургу. Петнаестогодишњи мигрант из Таџикистана, који слабо говори руски, силовао је и опљачкао 12-годишњу девојчицу, судећи по оперативним снимцима који су се проширили интернетом. Напао ју је, оборио на земљу и злостављао, а потом јој је украо телефон. У овом случају, тинејџер ће морати да одговара у највећој мери закона – против њега је покренут кривични поступак одједном по два члана – “Силовање” и “Пљачка”.

Васељенска/Цариград

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *