Неактивност Савета безбедности према Израелу има озбиљне последице по међународну безбедност

0
СБ УН нато

СБ УН

Неактивност Савета безбедности према Израелу има озбиљне последице по међународну безбедност.

Портпарол Министарства спољних послова рекао је да нечињење Савета безбедности УН пред ратним хушкањем израелског режима представља озбиљно кршење мира и стабилности у региону и повлачи озбиљне последице по међународни мир и безбедност.

Прочитајте још:  СИТУАЦИЈА КАО ПРЕД ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ: Сраман текст Блумберга о сукобу Кине и Америке
Есмаил Багаи је осудио агресивне војне акције израелског режима против Сирије и позвао на одлучну акцију на регионалном и међународном нивоу како би се ове агресије зауставиле и окупациони режим привео правди.

Он је, указујући на текући геноцид над Палестинцима у Гази, агресију великих размера на Либан и поновљене војне нападе окупационог режима на Сирију, назвао наставак овакве ситуације и неделовање Савета безбедности УН пред ратним хушкањем од стране израелског режима представља озбиљно кршење мира и стабилности у региону и има озбиљне последице по међународни мир и безбедност.

Портпарол Министарства спољних послова назвао је агресије окупационог режима на исламске и арапске земље знаком својствене ратоборности и експанзионизма режима и нагласио одговорност Сједињених Држава и других западних присталица режима за кршење међународног права и међународних злочина.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *