БОРБА ЗА ПРЕВЛАСТ У ПОКРЕТУ “КРЕНИ – ПРОМЕНИ” СВАКИМ ДАНОМ СВЕ ВИДЉИВИЈА: Саво Манојловић полако губи конце!

0
манојловић

Саво Манојловић

Унутар покрета ,,Крени – промени“ све се чешће чују дисонантни тонови међу његовим активистима, који су већ дуже време незадовољни континуираним бахатим и неодговорним понашањем њиховог лидера Сава Манојловића.

Наиме, како сазнајемо од наших добро информисаних извора, највећу фрустрацију међу обичним чланством наведеног Покрета изазива Манојловићева надобудна потреба да се у готово свакој прилици ,,са висине“ обраћа и односи према нижерангираним активистима ,,Крени – промени“.

Уз то, политички саборци из Покрета све више замерају Манојловићу на његовом незаинтересованом и површном приступу појединим дужностима које би као први човек овог Покрета требало адекватно да обавља, што најбоље илуструју бројне ситуације у којима је Манојловић напречац заказивао различите протестне акције активиста ,,Крени – промени“, па их је потом из чиста мира и отказивао, без икаквог додатног објашњења.

Својим континуираним ,,гафовима“ и недоследностима, Манојловић је нехотице оснажио конкурентску политичку струју унутар покрета ,,Крени – промени“, која већ неко време сумња у постојање његовог непринципијелног односа са државним структурама Србије.

У складу са тим, у претходном периоду се унутар овог Покрета појавила и иницијатива да на чело ,,Крени промени“ стане његова актуелна извршна директора Марина Павлић, за коју се коментарише да је својим залагањем и приземним, колегијалним односом према активистима, успела да постепено изгради реалан ауторитет и подршку у Покрету.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

При томе, многобројни чланови ,,Крени – промени“ сматрају да је положај Павлићеве у Покрету много јаснији и перспективнији, имајући у виду да, за разлику од Манојловића, кога су поједини домаћи медији својим писањем окарактерисали као својеврсног ,,еколошког тројанског коња српске службе“, нико до сада ни најмање није довео у питање ,,опозициони“ статус извршне директорке ,,Крени – промени“.

Прочитајте још:  ЦРТА против Сава Манојловића: Оборена листа "Крени-промени" на Врачару

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *