Градоначелник Цетиња опет урла и шири србофобију!

0

Градоначелник Цетиња опет урла и шири србофобију!

“Скандалозно и смишљено провоцирање грађана Цетиња! Чему служе припадници полиције који бораве испред Цетињског манастира? Ко ће бити одговоран ако дође до инцидента, јер актери ових провокација то прижељкују и свесно изазивају?”, казао је градоначелник Цетиња и функционер СДП-а Никола Ђурашковић у саопштењу.

Прочитајте још:  ОБЈАВЉЕНА СТЕПИНЧЕВА ПИСМА, ХРВАТИ БЕСНИ: Овако је писао о Србима и православљу – „Дајте Павелићу 20 година и ликвидираће их из Хрватске“
Позива Министарство унутрашњих послова (МУП) и Управу полиције (УП) да хитно реагују, истраже овај догађај и процесуирају актере, јер, наводи он, посљедице будућих, сличних, провокација могу бити веома опасне.

“Онако како деценијама штитите оне који газе све црногорске, заштитите и грађане Цетиња, не физички јер се умијемо бранити, него од бруталних насртаја и провокација овог типа на наше име, нацију и културу”, поручио је он.

Цетињани и Црногорци чувају мир и поштују права свих, па и оних, како је казао, који их нама више од сто година ускраћују.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Али све има свој праг толеранције!”, закључује Ђурашковић у саопштењу.

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *