Прозападна опозиција потврдила да користи еколошке организације као параван за своје акције изазивања хаоса!

0
опозиција

Лидери прозападне опозиције коначно су потврдили дуго присутне сумње о њиховој сарадњи са еколошким организацијама које делују као продужена рука западних служби. Како је Васељенска више пута писала, овај такозвани еколошки покрет, заправо, служи као параван за дубље политичке намере усмерене на изазивање хаоса у Србији.

Мирослав Алексић је гостујући у емисији „Иза вести“ потврдио да су прозападне партије и еколошке организације одржале званичан састанак и договориле заједничку стратегију деловања.

Опозиција ће, како је сам Алексић рекао, преузети пуну логистику и одговорност за организацију протеста, док ће еколошке организације формално остати на челу, како би се привукли и они грађани који нису политички опредељени. Овај потез није ништа друго до нова тактика западних играча, који већ годинама настоје да изазову нестабилност у Србији. Њихов циљ је да на улицама изазову немире који би довели до смене власти и инсталирања гарнитуре која ће спроводити њихове интересе.

Запад је већ одавно присутан у Србији са намером да преобликује њен политички курс. Подржавајући прозападну опозицију и манипулишући еколошким протестима, циљ им је да успоставе власт која ће бити спремна да уводи санкције Русији, што садашња власт одбија. Такође, рачунају да ће нова власт решавати питања која садашњи режим одлаже, као што је статус Косова и Метохије и удаљавање од руског утицаја. Тиме би Србију још јаче везали за западну политику и њене интересе, док би народ остао без утицаја на овако крупне одлуке.

Софија Марић / Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *