У АЛБАНИЈИ ОТВОРЕНИ КАМПОВИ ЗА МИГРАНТЕ! Стиже 35.000 војно способних МУСЛИМАНА, финансира их Италија! (ВИДЕО)

0
албанији

У Албанији су отворени први кампови за мигранте са Блиског истока, финансирани новцем из Италије. Док неки ово виде као хуманитарну помоћ и прилику да се мигрантима пружи привремени смештај, иза овог потеза крије се много озбиљнија и опаснија игра, коју предводи Запад, с једним циљем – дестабилизација Балкана.

Западу одговара да Балкан остане немиран, подложан сукобима и безбедносним претњама. Управо зато не треба да нас изненади што су кампови за мигранте отворени управо на овом подручју. Још је горе  када схватимо да ће у тим камповима бити смештено 35.000 војно способних муслимана, од којих су многи повезани са терористичким групама.


Ово није случајност, нити је Албанија случајно одбрана у те сврхе.

Западне земље, на челу са Италијом, финансирају овакве кампове, свесне да на тај начин увозе потенцијалне терористичке претње. Иако је то директно против њихових интереса, оне су спремне да ризикују безбедност сопствених грађана, само да би одржале Балкан као полигон за своје игре моћи. Овакви потези изгледају као самоубилачки, али њихов циљ је јасан – дестабилизовати регион, створити нове конфликте и тиме одржати контролу над овим подручјем.

Албанија је, нажалост, постала савршено место за овакве активности. Као земља са већински муслиманским становништвом, она је погодно тло за радикализацију и ширење исламског екстремизма. Уместо да се бринемо о правима оних који долазе, морамо бити свесни да је овде реч о озбиљној безбедносној претњи, не само за Балкан, већ и за Европу у целини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Западне силе су одавно познате по томе да користе исламисте као оружје у својим геополитичким играма. Ово није први пут да су спремне да сарађују са екстремистима, чак и по цену сопствене безбедности. Отварање кампова у Албанији је само почетак. Ако се овај сценарио обистини, Балкан ће се суочити са потенцијалним приливом људи који би могли постати извор нових терористичких ћелија. Док Италија плаћа, ми бисмо могли да платимо највећу цену – безбедношћу и стабилношћу у региону.

Прочитајте још:  Србија на путу зелене транзиције

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *