Гајић: Најава реконструкције Владе Србије је пропагандни спин, ништа се неће догодити

0
гајић

Влада Гајић

Председник Народне странке Владимир Гајић изјавио је данас да је најава реконструкције Владе Србије „пропагандни спин“ који долази из врха владе или врха СНС-а, чији је циљ скретање пажње јавности са других тема.

„Осим министара попут Синише Малог и Горана Весића, остали нису много важни и они су више налик помоћницима министара. Мислим да сада неће бити промењен ниједан министар, а ништа се није догодило ни када су их мењали. Од 1990. године, када је успостављен вишепартијски систем, министри у Србији нису важни и не придајем никакав значај најавама реконструкције. Више ни нема личности за које би се могло рећи да ће се нешто променити ако би оне постале министри“, рекао је Гајић телевизији Јуроњуз Србија (Euronews).

Упитан о изјави редитеља Емира Кустурице да је „спреман да изгуби живот“ у борби против оних који би хтели да копају литијум у Србији, Гајић је одговорио да Кустурица има „озбиљну тежину у српској јавности“

„Појавили су се предлози да Кустурица буде лидер протеста против литијума али мислим да он то не жели јер је индивидуалац“, рекао је Гајић.

На питање о суђењу председнику Републике Српске Милораду Додику, Гајић је одговорио да је реч о фарси и политичком суђењу и да је „циљ колонијалне управе“ да Додику забрани бављење политиком али да ће Суд Босне и Херцеговине морати да ослободи председника РС.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поводом седме годишњице оснивања Народне странке, Гајић је истакао да је странка успела да опстане и да се реорганизује и ревитализује после много покушаја да буде политички ликвидирана.

Прочитајте још:  ВЛАДА СРБИЈЕ КРИЈЕ ДОКУМЕНТ ОД ЈАВНОСТИ: Шта је потписано са Норвешком?

„Као ванпарламентарна странка суочавамо се са проблемима финансирања и медијске пажње, али доста смо активни и надам се да ће то донети резултат у предстојећем периоду“, закључио је Гајић.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *