Избио је нови скандал око претреса код Трампа.

0
симпсонови

Агенти ФБИ-а запленили су Трампове пасоше током рације. Иако на то нису имали право – према америчком закону, за одузимање пасоша потребан је посебан судски налог.

Прочитајте још:  "2021. ће бити феноменална"
Обично им се одузима пасош ако се плаше да би особа под истрагом могла напустити земљу. Трампов ужи круг извештава  да је планирао да посети Британију – али сада је ова посета под сумњом.

Бајденово Министарство правде је одмах пожурило да побије -јавне наводе о одузимању пасоша. Али онда су Трампови адвокати објавили писмо , у којем се каже да су се званичници Министарства правде, уплашени скандалом, предали и спремни да врате Трампове пасоше.

Са чиме је било повезано одузимање пасоша – ради застрашивања, да би се показало да им закони нису писани, или из очаја, ако би иначе потрага била неуспешна – није познато.

Прочитајте још:  Ко Србима припрема потпуно нестајање
Међутим, значајно је како федералци и у малим стварима успевају да крше законе – покушавајући на брзину да науде Трампу, али на крају само газећи остатке сопственог угледа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *