Kако се интернет тим СНС-а спрема за кампању “Велике пропаганде лажи”

0
снс

СНС

Интернет издање Таблоида објавило је на свом сајту писмо добијено од СНС бота, како и на који начин фунционише ботовање напредњака на друштвеним мрежама. Писмо је објављено без цензуре и икакве дораде, ми га објављеујемо у целости.

Моје поштовање, ја сам у Интертнет тиму СНС-а и желим да вам откријем како то функционише и каквим се гадостима служе и колико штете имају обични грађани од тог тима.

Твитер. Славиша Мићановић Мићан је главни и он је тај који пише смернице за оне болесне коментаре. Постоје људи у тиму који воде профиле истакнутих чланова странке. На пример, Вучић каже за опозицију да су криминални и фашисти за неке медије, они објаве твит са линком њихове странке или медија на твитер налог Вучића или странке и креће игранка.

Окачи се тај твит на цастле.рс , Мићан напише смернице – гадови, издајници, силеџије, и ботови на основу те ти речи пишу коментаре, лајкују и ретвитују.

Погледајте сваки твит колико има ретвитова, лајкова и коментара и који су то профили. Од налога странке до Вучића па све до Ђукановића, Мићана, Орлића, Стефановића, Вучевића и Јована, има много лажних профила. Сви ти силни лајкови, коментари и ретвитови су од лажних профила. На тај начин СНС се води логиком да поједине изјаве и твитови буду популарни и како би обичан човек помислио да то неко подржава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То су све сами лажни профили а постоје ботови који имају и по десет и више лажних профила. На цастле.рс они се после бодују и узимају државни новац или запослење у некој државној фирми.

Рецимо, пријављени да раде у некој фирми за одређени износ, али се у тој фирми не појављују већ ботују а примају новац.

На сличан начин функционише и Инстаграм. Лажни профили који кометаришу и лајкују објаве са инстаграм налога “виђенијих људи из странке” после то деле на профилима и сторијима тих лажних профила.

Пре неки дан, главни сви виђенији чланови странке одржали су састанак са интернет тимом, тимом задуженог за медије који сарађују са штампаним новимана као што су Информер итд, тим задужен за телевизије као што је Пинк, Хепи итд, тимом који се бави анкетама и анализом грађана и саветницима.

На том састанку је одлучено неколико ствари. Прва је да се оснује или помаже неко удружење грађана које би бранило поступке СНС-а.

Прочитајте још:  ЦИА регрутује Русе

То удружење мора бити популарно на неки начин уз подршку медија који сарађују са СНС. То удружење је Национална авангарда. Већ су они доводили врх државе на поједине скупове, они ће добити новац и рекламу у замену за лојалност и да бране ставове странке и да пљују по опозицији.

Договорено је и да се направи нека политичка емисија или да се сав фокус пребаци на неку постојећу, која ће добити простора на некој телевизији, штампаним новинама и интернету. То ће вероватно бити Ћирилица.

Договорено је за ту емисију да се често снима и емитује на свим платформама а да гости буду искључиво они који би бранили ставове СНС-а и њихову политику.

Уз новац и тако велике медије као и рад на интернету та емисија ће доста значити на психу и креирање лажне стварности код обичних грађана.

Kао посебан и главни задатак радиће се Фејсбук из више разлога. Твитер ће забранити политичка оглашавања, Фејсбук је најпопуларнија друштвена мрежа и ту је огроман број људи који ће бити мета у смислу да гласају за СНС.

На фејсбуку СНС има огромне проблеме. Њихов тим на Фејсбуку је много мањи, неодговорнији и немају материјала за рад и нису успешни као на Твитеру и Инстаграму.

Доминација на Фејсбуку у сарадњи са медијима значи успех СНС-а на изборима.Тако гласи реченица са састанка која је свето писмо у странци, тренутно зато што је Фејсбук најпопуларнији и најутицајнији медиј из више разлога, битнији је чак од Пинка и Информера, рецимо.

На том састанку се причало и говорило како ће највеће мете за гласове бити неопредељени и националисти, то јест десничари и Русофили, којих има у огромном броју.

У СНС-у мисле да онај ко контролише и ко има највећи утицај на те људе, узеће много гласова. Плаше се да ти људи не подрже опозицију, јер ако то ураде, то значи крај владавине СНС.

На Фејсбуку доста утицаја имају поједини људи који имају те портале који пишу о политици, који су националисти и десничари. Исти ти портали сарађују са администраторима у разним страницама и групама које они контролишу. Рецимо, на неком таквом сајту се објави нека лаж и пљувачина о опозицији и хвалоспев о СНС-у, објави се то на тим порталима који су веома читани.

Прочитајте још:  Шта блокада од стране ЕУ значи за руски Калињинград

Поједини портали су читанији од Информера и Блица и Kурира, али само о стварима о политици. Линкови тако тих портала деле администратори страница и група, а неке странице и групе добацују до 100.000 пратиоца, па ви видите сад да се објави то на 20 таквих група и страница сваког дана и за неко време и какав ће то утицај имати на неке људе.

СНС има пара и неке ће сигурно купит,и као на прошлим изборима. Не знам још увек о детаљима ко су ти портали и ко су ти људи, али знам сигурно да поједини портали не желе да чују за такву врсту сарадње.

Или ће их опозиција купити новцем или радом и вером, или ће то урадити СНС, или ће одлуку да кажу странци, зато што поједине такве портале и људе контролишу странци.

У странци кажу, али исто то и у опозицији, да Русија контролише пар момака који су много утицајни на Фејсбуку. Они су обучавани тамо, слово тих момака далеко добацује и њих не контролише ни власт ни опозиција, али они заједно могу више да допринесу у гласовима него телевизије и штампане новине.

П.С.

Постоји тим за ванредне ситуације, а то су они који брину о изјавама, гостовањима на емисијама, говорима, мрежама, сукобу са опозицијом, тај тим има батинаше, блаћење опозиције. Ја бих вас замолио да ово објавите и да народ прогледа бар мало, ускоро ћу вам послати мејл са још бољим и новијим информацијама.

Имам нова сазнања. Јуче је био одржан још један састанак и овај пут се говорило само о фејсбуку.Одлучено је да се оснују нове ФБ странице попут Србија у мом срцу, Волимо опозицију. Задатак тих ФБ страница је да се објављују видео записи и слике. Ово је опасан спин зато што постоје особе које едитују видео запис и слике и ту углавном износе лажи и пљују опозицију.

Све те објаве су спонзорисане и могу да допру до милиона људи, имају новац. Што се тиче национално опредељених, русофилских, десничарских портала и страница, одлучено је да се купе, то јест добију новац за сарадњу или да се униште тако што ће да се хакују или пријављују, то је главни задатак број један, поготово кад званично крене кампања, они су почели са припремом терена.

Прочитајте још:  Логори и коначишта

Имају проблем што тешко сазнавају идентитете тих људи, али су већ са неким контактирали. Знам само да их је неко, ко је много јак на Фејсбуку, одбио и да су љути, а остали ће да пристану, слаби су на паре. И да, круже приче како ће Интернет одлучити, највише се плаше сарадње ПСГ-а са грађанским делом и СзС, са тим интернет методама…

У петак, 8. новембра, је донешена одлука да се оснује нови медиј, конкретно то ће бити по мојим сазнањима неки проруски медији који ће осим интернет вести на располагању имати и емисије на ЈуТјубу, то ће бити веома брзо а када тај медиј добије на имену иста те емисија ће бити на некој ТВ, емисија ће бити политичког карактера попут Балкан инфа само што ће са у тој емисији причати о свему што користи може имати само СНС.

Према мојим сазнањима циљ овог новог медија биће да се блати опозиција, утиче на десничаре и русофиле којих има много и да се перу паре које би се сливале у СНС касу.

Прочитао сам један документ у странци о томе како ће прање новца функционисати. Тај нови медиј радиће по законима, биће регистрован у регистар медија и биће основана ДОО.

Такође ће се отворити фантомске фирме као што је нека агенција за рекламирање на интернету и много предузетничких радњи, како ће то функционисати? На пример, предузетничка радња Србија јабуке. са те фирме неки бот власник уплати 6 милиона динара тој агенцији за рекламирање, они су платили рекламу тој агенцији. Иста та агенција потпише фантомски уговор са тим новим медијским чудом за 5,9 милиона, тај нови медиј због великог пореза ПДВ-а и зато што није предузетник већ ДОО, пребацује новац на фантомске предузетничке фирме као што су неке за одржавање сајтова, хостинг а таквих предузетничких радњи који ће да раде на том медију биће много, за сваку рубрику, категорију, банер од реклама на сајту.,

Пребачен је износ од 5,5 милиона на “одржавање” сајта ботовском газди то јест предузетничкој фирми, тај бот после те паре подигне и носи у СНС касу. Те фантомске фирме, примера, не раде више од 15 дана, служе само за уплаћивање и подизање новца због погодности паушалног опорезивања, на тај начин они оперу око 5,4 милиона.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *