Пазите шта купујете: „Дечја књига демона“ учи децу како да призивају мрачне духове

0

Вашингтон – За родитеље који желе да своју децу упознају са обожавањем ђавола, Волмарт и Амазон сада продају нову, дечју књигу под насловом „Дечја књига демона“. У одељку описа, издавачи покушавају да чин призивања демона претворе у активност прилагођену деци рекавши: „Призивање демона никада није било толико забавно“.

Сајт описује књигу као „разиграни водич“ који дочарава „демоне“ како би се комуницирало са „духом“. Овај дечји производ је намењен за децу узраста од 5-10 година и инспирише децу „да стварају своје демоне“. Ова књига је врста бојанке у којој деца могу да цртају демоне помоћу система сигила (сигил је сликовни симбол који се користи у магији).

„Не желите да износите смеће вечерес? Можда вам је до гуше домаћи задатак? Можда вам тај велики напасник стварно досађује? Добро, узмите своје бојице, покажите вештине цртања сигила и позовите неке демоне! Али будите опрезни, чак и ако су ови духови више блесави него застрашујући, они су још увек демони“, наводи се у прегледу књиге на Барнес анд Нобле сајту.

Арон Лејтон је аутор „Дечје књиге демона“.

Према Барнес анд Нобле-у, овај аутор је награђивани илустратор и обожавалац „свега окултног“. Проводи своје време тако што се „рве са црном мачком“.

На Волмартовом сајту, књига је смештена у категорији „Паранормалне, окултне и натприродне књиге за децу“. Kошта 9.88 долара по копији.

Извор: Бреакинг Исраел Неwс, WНД

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.