Псеудо-комунисти против српског хероја

0

Сто четрдесет такозваних научника решило је да поново пуца у Милоша Милојевића некаквим апелом против псеудо-историје. Апелујте мом деди покојном губитници и преобучене комуњаре. Разне су ту егзотичне њушке закићене препарираним и дежурним грчким цензором Радићем који на озбиљном испиту не би могао ни 6 да добије из историје. Јер, човек који не зна да су Франачки анали старији од Порфирогенита, не може да прође испит из историје. Дакле, потребно је да ми покренемо апел да се псеудо-научнику Радићу одузме диплома. То је уједно човек који се лажно представља као ВИЗАНТОЛОГ иако држава са таквим називом никада није постојала. Дакле, ако је могао да се преиспита рад Синише Малог, може да се преиспита и Радић.

Даље, у свом апелу мом деди 140 такозваних научника неокомуниста, Милоша Милојевића приказују као преваранта, лажова и човека коме се не може веровати. То је слика из њиховог апела. А у стварности Милојевић је човек који је пронашао Дечанску хрисовуљу, вратио је Србима, омогућио да се она филмује још у 19.веку. Милојевић је човек који је водио борбу и као ратник, а његова наређења сачувана у оригиналу сведоче о врхунском моралу и прецизности.

Милојевић је у својим делима Грке описао као потомке Египћана и Асираца. И…шта је било псеудо-комуњаре… Генетика показала Е1б+Ј2а+Ј2б. Дакле, човек рекао истину. А генетика доказала. Али ви, квази-научници остали сте у Брозовој учионици и својим апелом мом деди заправо вапите за једноумљем и забраном мишљења. Пукли сте. Пропали сте. Нико вам више не верује..

У апелу ових незналица, такође се исмева Милојевићево помињање Срба на Далеком Истоку. Још је Вук Караџић записао народну песму ”Свеци благо деле” у којој се помиње боравак Срба у Индији, али ове незналице нису читале то. То у комуњарским читанкама нема. Такође, генетска испитивања показују да србо-словенска Р1а хаплогрупа јесте најбројнија код брамана у Индији. И… комуњаре..шта би?? И не само то, у појединим регионима Индије наша хаплогрупа И2а иде и до 10%.

Прочитајте још:  НЕВЕРОВАТНО – НАУЧНИЦИ ОСТАЛИ У ШОКУ: На кашичици којом се Причешћују верници 0% бактерија!




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Највећи живи етнолог Сретен Петровић све своје књиге заснива на Обредним песмама које је прикупио Милош Милојевић а потписници апела мом деди пљују те песме говорећи да их је Милојевић измислио. Они само понављају тезе Јастребова, човека који нам је представљен као брат и пријатељ а заправо је писао о Србији као малој змији коју треба зауставити на време јер је боља стара велика змија Аустрија са којом се зна колико је сати. Ово је све у архивама, објављивано је и може се проверити..

Дакле, предлажем да Удружење Милош Милојевић које је нападнуто директно, одговори једним захтевом научним институцијама да се провери академско образовање Радивоја Радића јер не зна да су Франачки анали старији извор за историју Срба од Порфирогенита. На страну то, што је Порфирогенит обичан фалсификат и фабрикат.

Александар Шаргић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *