Kороман огорчен дебаклом Звезде: Брука и срамота, играју преплаћени странци, а децу продајемо

0

(фото: Твитер@RSBForum)

Најтежи пораз Црвене звезде у историји тешко је пао свим искреним звездашима, многи су и даље у неверици због чињенице да је тим Владана Милојевића деловао као боксерска врећа у дуелу са Бајерном.

Огорчен је и Огњен Kороман, стрелац једног од два гола са сусрета са Бајерном (2:3) из 2007. године, када су црвено-бели, иако притиснути тешким финансијским мукама, одиграли одличан меч против реномираног ривала.

– То је реалност… Јесте брука и срамота, али су стварно лоше играли. У чему је тачно проблем захтава дубљу анализу стручног штаба и играча, али стварно брука за Звезду и српски фудбал – каже Kороман за Вечерње новости.

Присетио се Kороман меча од пре 12 година на “Маракани” када је екипа одиграла далеко борбеније и срчаније, “испрсила” се Немцима и тек у самој завршници изгубила утакмицу. Прави Огњен паралелу на данашњи тим Звезде, потенцира лоше странце.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Ови данас су више размажени и мислим да је много фудбалера у Звезди преплаћено, поготово странци који не пружају игре у складу са новцем за који су доведени. Играчи са стране нису свесни одговорности Звездиног дреса и олако гледају на све то – разочаран је бивши нападач Звезде.

Посебно је киван Kороман на политику клуба да продаје своју децу.

– Смета ми то. Да ли је то политика клуба да ми немамо стрпљења да испратимо Јовељића и браћу Илић… Kупујемо странце и форсирање тих играча ће можда дати резултате у неком наредном периоду, али засада од тога нема резултата.

Прочитајте још:  Вучић: Тек следи „чашћавање“, 10 милиона евра клубовима и борилачким спортовима

Ова сезона, каже Kороман, памтиће се само по томе да је Звезда зарадила од уласка у Лигу шампиона, и ни због чега више.

– Звезда се квалификовала у Лигу шампиона другу годину заредом и мисли да је решила све проблеме. Међутим, можда је боље да уђемо у ЛШ, узмемо новац и обезбедимо се финансијски, а да играмо у Лиги Европе где нам је место и где припадамо по квалитету. Ако се стабилизујемо психички, мислим да имамо реалне шансе да одиграмо добро у Атини и останемо у Европи

Телеграф

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *