Српска војска и полиција уопште не чувају границу, навала миграната на граници Србије и Мађарске!

1

(Фото: Принтскрипт)

У задњих пар недеља добијамо редовна обавештења од наших читалаца из северних српских општина које се граниче са Мађарском о огромном броју миграната тј. правој најезди и навали миграната на те општине због којег долази до све чешћих и већих проблема и сукоба у којима мигранти користе хладно оружје, малтертирају и пљачкају локално становништво редовно им уништавајући и имовину, пал екуће оставе, обијају и разваљују.

Та навала миграната коју тренутно трпе северне општине долази са југа земље где маса миграната поново долази са Косова и Матохије и из Македоније одакле несметано и масовно прелазе српску административну линију и границу. Поставља се питање зашто српска војска и полиција не обезбеде државну границу и буквално је затворе за улазак људи који пре свега код себе немају никаквих личних докумената и исправа где једноставно нормалном конторолом исправа није могуће утврдити и преконторолисати исправност и аутентиност истих.

Српском територијом тренутно се тако крећу десетине хиљада миграната а по сведочењу наших цариника и полицајаца који су нам се јављали огроман број миграната које оне успеју да преконтролишу и прегледају на себи имају велики број ожиљака што је конзистено са повредама до којих долази приликом оружане борбе тј. рата.



Да ли Александар Вучић и његова напредна банда поред трговине оружјем, производње и трговине наркотицима на велико тргује и људима? Да ли ту треба тражити и објашњење веома честих састанака које Александар Вучић има са Александром Сорошем чији је отац Ђерђ главни мецена пребацивања миграната у Европу и да ли Александар Вучић са Сорошима има договоре и уговоре у вези тог мигранстког питања и њиховог кретања преко теритроије Републике Србије? Да ли је шачица бедника у врху власти зарад профита и малог политичког ћара оставила на цедилу народ у Србији да се сам брине о својој безбедности?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  ЈЕЗИВО! ИСПРЕД СРПСКЕ СВЕТИЊЕ ПРЕКОПАВАЈУ ГРОБОВЕ ПРЕДАКА! Хоће да саграде продавницу, људске кости развлаче животиње

Народу Србије неће преостати ништа друго него да поред импотетне полиције и војске преузме бригу о безбедности државне границе и и да преузме и бругу о јавносј безбедности у својим локалним заједницама и да са бандама миграната које тероришу локално становништво изађе како зна и уме на крај. То је иначе и уставна обавеза сваког грађана Србије. Прочитајте у наставку како изгледа најезда миграната на локалу у Сомбору.

Србија данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Српска војска и полиција уопште не чувају границу, навала миграната на граници Србије и Мађарске!

  1. Vojska nema nikakve nadležnosti,vojnicima su uskraćena svaka prava.
    A za vaše probleme sa Muslimanima obratite se policiji,inače sami ste i birali sve ovo za 1000 dinara i sendvič.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *