Напредно правосуђе: Пуцао жени у главу и руку и добио кућни притвор!

0
оружје

(Фото: Пиксибај)

Београд – Ахмо Хусеиновић (60), који се терети да је, пре више од месец дана, покушао да убије Гордану Кукољ (37) у пекари на Бановом брду, и даље се налази у болници, потврдила је, за “Новости”, Јована Ухрин, портпарол Ургентног центра у Београду.

– Пацијенту је у понедељак урађена лекарска интервенција – каже портпарол. – Након тога је пребачен на Одељење неурохирургије, под будним је надзором лекара у болници, и није тачно да је пуштен на кућно лечење.

С друге стране, Гордана Кукољ, која је том приликом рањена, пре око три недеље, је отпуштена из болнице. Како сазнајемо, и Гордана и Ахмо се опорављају, али споро, због чега се стално одлаже њихово саслушање везано за немили догађај.

Када се буде опоравио, Хусеиновић неће бити пребачен у затворску болницу, односно у Централни затвор, јер му је у међувремену Виши суд одредио кућни притвор.

– Истрага се води и даље – каже Ирена Бијелош, портпарол Вишег тужилаштва у Београду. – Ми смо одмах тражили одређивање притвора за осумњиченог, али је суд проценио другачије и одредио му кућни притвор. То није неуобичајено и надамо се да ће истрага ићи у најбољем смеру, односно да ћемо и осумњиченог, као и његову жртву, чим се опораве и буду способни да дају изјаве, моћи да саслушамо. Након тога, биће саслушани и сведоци и предузете и друге истражне радње.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Како сазнајемо, суд је одлуку о томе да Хусеиновић буде у кућном притвору донео 4. новембра, јер сматра да неће ометати истрагу, побећи или починити ново кривично дело. Осим тога, старија је особа, болестан је и тешко повређен. Кућни притвор му је одређен без електронског надзора, али он има обавезу да се редовно јавља у одређену полицијску станицу и – поштује сва правила одређеног кућног притвора.

Прочитајте још:  Докторка из Сокобање преписала мужу ивермектин, уследио прогон: Биће кажњена

Пуцао у Гордану па у себе

Хусеиновић се терети да је 25. октобра ушао у пекару у Радничкој улици, где је радила Гордана Кукољ и после краће свађе пуцао јој у главу и руке. Након тога испалио је хитац и себи у главу.

Новости



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *