Косовска Митровица: Пошла на гробље код родитеља, Тачијева полиција је ухапсила, Еулекс посматрао (Видео)

0
учк

учк(Фото: AFP 2019 / ARMEND NIMANI)

Тачијева терористичка квазиполиција привела је недавно жену која је са српском тробојком покушала да пређе преко моста у Косовској Митровици, из северног у јужни део града.

Припадник Тачијева терористичка квазиполиција је спречио жену да пређе мост носећи раширену заставу. На крају је и приведена, преноси Б92.

Дошло је до кошкања, а жена је покушала и да побегне квазиполицајцу. Међутим, успео је да је сустигне, па су се поново расправљали.



„Не могу да ставим цвеће на гробове мојих родитеља, мојих предака… Причате о слободи, о слободној држави“, рекла је она полицајцу који је зауставио на мосту.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иако је покушала да га заобиђе и оде својим путем, припадник Тачијеве терористичка квазиполиције је пошао за њом и поново је зауставио покушавајући и физички да је задржи.

На снимку који је објављен на Фејсбуку, у групи „Сви Срби у Паризу“, види се како овој жени и терористи прилази вероватно припадник Еулекса, који са њом разговара.

Жена је истакла да не види зашто би неког провоцирала српска застава, ако албанске заставе, којима је окићен јужни део града, не провоцирају никога. Она је, такође, поново покушала да оде од полицајца, на крају позвавши и помоћ на енглеском језику.

„Упомоћ, упомоћ… Хоћете ли да ме заштитите? Да ли је ово слободна земља“, говорила је док је у једном тренутку чак и села на земљу.

У међувремену се појавила четворочлана патрола Тачијеве терористичке квазиполиције, која је жену привела и одвезла у станицу.

https://www.facebook.com/1483323831956973/videos/852057015228135/?t=0

Васељенска ТВ



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *