А шта је баба Ванга рекла за 2020-ту : Омиљени председник у смртној опасности, земљотреси, космичко тело погодиће Русију!

0

Баба Ванга (Фото: Профимедија)

За многе светске догађаје речено је да их је управо предвидела Баба Ванга, а будућност која је пред нама неће бити најлепша, али би, према њеним предвиђањима, могла да буде веома занимљива.

Баба Ванга тврди да ће Пакистан, Kину, Јапан и Аљаску погодити велики водени талас у 2020. Земљотрес јачине 7.5 степени по Рихтеру погодиће Азију идуће године, и за очекивати је, према њој, велики број људских жртава.

Велики метеорит пашће на подручју Русије.



Према предвиђањима бабе Ванге, судбина британског народа коначно би се могла знати идуће године. Наиме, тада би требало да се зна судбина Брегзита. Након што Велика Британија изађе из ЕУ 2020. године, Европску унију ће задесити економска криза.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ако су предвиђања бабе Ванге тачна, руски председник Владимир Путин наћи ће се у смртној опасности. Наиме, њега ће неко покушати да убије следеће године и да издаја буде још и већа, реч ће бити о особи која је део његовог обезбеђења, пише WеМyстиц.

Међутим, чини се да неће једино Путин имати проблеме. Амерички председник Доналд Трамп могао би, како предвиђа баба Ванга, озбиљно да се разболи. Он ће патити од зујања у ушима, имаће јаке мучнине и губитак слуха, преноси Вечерњи лист.

Баба Ванга рођена је 1911. године као Вангелија Пандева Димитрова на подручју Северне Македоније. Она је изгубила вид као дете, међутим тај догађај јој је наводно омогућио да прориче будућност. И док многи мисле да су њезина предвиђања најобичнија глупост, њени поштоваоци тврде да је она предвидела долазак на власт неких од најмоћнијих светских вођа као што су Владимир Путин и Доналд Трамп, али и природне катастрофе које су обележиле 20. и 21. век.

Прочитајте још:  Шпигл: Еди Рама крајем 2021. одбио да стави маску у Луфтханзином авиону…

Вечерњи



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *