Детаљан план епохалне издаје Великоиздајника: Вучићија и Дачија

1

(Фото: Истинољубље)

Ни један цео дан није прошао од издајничке најаве Дачића о разграничењу, а ево, данас већ добисмо од једног старог пријатеља србских манастира на Космету (који је и добар познавалац прилика и тајни у врху србске издајничке политике), још неоткривене детаље о плану издаје Светог Косова и Метохије…

Напомена ИстиноЉубља: Добили смо га само као текст који је очигледно неко однекле преписао – али по свим обигравањима около издаје и по самом родољубу који нам га је проследио, ово личи на стварни детаљан план Проклетства Србије који се не сме никако дозволити.
План тзв. свеобухватног ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКОГ споразума Београда и Приштине:

1. Прешево се до Кленике припаја Косову

2. Граница се поставља близу Биљаца

3. Бујановац добија специјални статус као специјални дистрикт

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

4. Косовска Митровица добија специјални статус као специјални дистрикт

5. Шест до осам села општине Медвеђа се припајају Косову

6. Коридор 10 се проглашава International Protected Road

7. Језеро Газиводе се приватизује на 99 година (енглеска компанија) и добија специјални статус

8. Трепча се приватизује на 99 година (америчка, француска, руска и кинеска компанија) и добија специјални статус

9. Звечан, Зубин Поток и Лепосавић се припајају Србији

10. Косово се признаје од Србије као Косово

11. Ратне репарације између Србије и Косова се опраштају

12. NATO снаге добијају мандат на 33 године

13. База Цепотин у близини Бујановца биће део Косова

14. База Бондстил у Сојеву биће војна база; Влора ће бити ‘navy base’ (морнаричка база), Кучево ће бити ‘air base’ (ваздушна база)

15. Надају се да ће до споразума доћи у наредних 6 месеци

16. Споразум пријатељства између Србије и Косова биће потписан у Вашингтону (као датум потписивања наводи се 12. јун)

Народе Србски Православни, мора се на улицу, јер је питање опстанка. А на улици вас чекају Православне Литије наше, сваке суботе од 15:30 испред ‘Владе Србије’. За друге скупове, да ће се Православно борити и истрајавати против свих издаја и заблуда – нисмо сигурни, не знамо… и не само не знамо, већ и сумњамо колико ће се успети отргнути од заблуда и притисака намесника и њихових ментора у Логору Србија.

Прочитајте још:  МИ ХРВАТИ НИСМО УКУПНО НИШТА



Добро је и што је у понедељак одржан скуп ,,Зауставимо Велеиздају – Косово је Србија“. Међутим, уз поштовање историчару Ковићу и пуковнику Делићу, имамо велику бојазан јер је тај протест отворио (као главни организатор) Милош Јовановић, председник ДСС, који је већ сутрадан на РТС-у изјавио, да ,,не може Вучић сам да одлучује, а да народ није ништа питао“. А знајући колико Вучићи месецима већ навија на референдум који би са све лажним листићима подметнуо народу, референдум о нечему вековима утврђеном, о коренима србскога бића и постојања о коме не сме бити полемике нити икаквог гласања!? Све нас то наводи на сумњу да ће неко покушати и ове протесте за КосМет да преметне у иницијативу за референдум. А референдум о будућности Светог КосМета би био погубан, не само због рутински режиране манипулације са преко милион и по лажних гласачких листића, већ и стога што би се једна генерација једног народа, једна Великогрешна генерација једног Светог Народа својих Светих предака, усудила да пресуђује о Светињама и Границама које нису само наше, већ пре свега свих оних чојствених и јуначних Срба који љубављу према Богу и Роду Крв своју Свету пролише и њоме нам Отаџбину оивичише.

Наслућујемо план завере домаћих издајника из власти и опозиције. Прво, Шиптари уводе екстремне таксе да би Вучићи покушао да то представи као застој преговора а који би му био повод да распише превремене преварне изборе (пре него што се ова горња таксативно изложена издаја), а како би потом лакше ушао у спровођење великоиздајничког плана овога. За то време, разочарани поробљени народ наивно, по америчкој режији, водају по улицама са циљем превасходне ‘демократизације Србије’, где Космет није у фокусу, ма ни у помену – све то са циљем да буду резерва на улицама из које ће масе, у случају да се Вучићи потроши у овом плану издаје, прикривени са јавне сцене, страни окупатор извући неког свог новог вођу који би заменио Вучићија и наставио издају тамо где је овај застао. Исто нам приређују деценијама уназад, кад странци потроше кредит свога намештеника међу домаћим нам издајницима, онда га они сами жигошу и режираним превратом мењају другим новим својим намештеником који ће наставити издају србских националних интереса тачно тамо где је претходни стао. При свему овоме бојимо се и да ови други борци за Косово који су организовали протест у понедељак, а на коме је уводничар био Милош Јовановић, вођа ДСС-а (за кога смо такође данас још дознали да је био на образовању у америчкој амбасади, из оног истог извора који нам је донео и горње детаље Великоиздаје), случајно нису они који би се касније позивали на расписивање, тако жељеног Вучићију, референдума за издају Косова и Метохије.

Прочитајте још:  МУХАРЕМУ ПОБИЛИ НАЈМИЛИЈЕ ЗБОГ ЛОЈАЛНОСТИ СРБИЈИ

Без Православља на улицама окупиране Србије нема излаза из ових проклетстава у којима непријатељи и домаћи издајници први пут у историји хоће једну генерацију народа да натерају да потпише да најсветији део Отаџбине њихове никада легитимно није био и неће бити наш. А у нашем случају – да признамо да нас је NATO праведно и с разлогом бомбардовао 1999. године, и да све наше остале границе Отаџбине нису постојане и непроменљиве; типа – ко се најсветије границе своје одрекне лакше ће пристати и на све остале које вековима меркају непријатељи наши. Појединац може одлучивати о трговини са својом кућом – мада би и за то требао да се распита да ли би му преци дали благослов за тако непоштовање молитве и труда њихова, али овде, у случају Светог Космета – НИКО НИЈЕ ВЛАСНИК НИ СТАРАТЕЉ НАД СВЕТОМ ЗЕМЉОМ НАШОМ, ДО БОГ И СВЕТИТЕЉИ НАШИ. А они не признају референдуме, изборе и преваре земаљске, већ гледају на Завете које пред њима положисмо и ми, и оци, и праоци наши.



Нека нам је Бог на помоћи да устанемо и молитвом, истином и храброшћу заплашимо домаће изроде који у име свих нас хоће продати Веру за вечеру, Светињу за паре, Отаџбину за краткотрајне угодности земаљске. Преча је Част Отаџбине истинском родољубу него безбројни сребрњаци јудински и угодности личног живљења по цену уздаха ближњих и окретања од Светиња Господњих. А ако родољуба Православних јоште им – а таквима је сада у кући седети неподношљива туга и зима.

Да Бог да да се на свим наредним Литијама против опште издаје које теку центром Београда виђамо и да се Срби око Крста Христова сложе и умноже, а не око вајних вођа и организација које немају Православну слободу Србије у плану па стога и сами тумарају и друге заводе. Наравно, ићи треба и на све скупове у одбрану Космета, али ако вас наведу на референдумску, изборну превару, онда бар признајте да су нам само Православне Литије ове наше непрестане суботње остале, и да би оне требало бити многољудније и свакодневне сразмерно јачању издаје и наткривања данашње Србије проклетством какво ни Вук Бранковић није видео – јер он једино не дође у пресудни национални бој, а ми да се потписима одрекнемо Светиња, Најсветије Отаџбине за коју гинуше Свети, или, пак, да такве потписе прећутимо другима да потпишу у име наше.

Прочитајте још:  Ходочашће и ходочасници

Буди се Србијо Христовом Истином! Да се поново Крста Часнога уплаше непријатељи (домаћи и страни), да не потпаднеш под страшну Лазареву клетву онима који не дођоше у пресудни бој на Косово, који прећуташе издају домаћих издајника и на исту страну са њима се превртоше!

Да победи Истина Божија у Србији и ето нам слободе, а Истина Божија побеђује тако што ће се свако за њу пожртвовати колико може… насупрот, проклетство је борити се против Ње или ћутати и уклањати се пред онима који Православље и Отаџбину верних Христових Светитеља и праотаца наших руше.

Иза свакога овде приказаног слова стоји:

монах-немонах Антоније Давидовић – ЈМБГ 1205973770017

П.С. Молим сву у Христу Спасу браћу и сестре – ширите ову весту где год можете и стигнете.

Истинољубље



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Детаљан план епохалне издаје Великоиздајника: Вучићија и Дачија

  1. ДСС је био и остао тројански коњ! Треба раскринкати и Бошка Обрадовића, чији татица је био жешћа комуњара, а после тога кадар СПС кад је 90-тих свом сину Бошку средио посао у библиотеци у Чачку. Пре пар година је Бошко татици вратио услугу и запослио га на неку водећу функцију у Чачку (код Обрадовића је заиста породица на првом месту и татица и син су то доказали личним примером). Иначе Бошков отац је многе породице у Чачку оставио без хлеба. ДСС и Звери (Двери) у чијем логу се крију шестице (као случајно), истичем само зато зато што и даље има много наивчина који верују да су те две странке бастиони патриотизма! ДСС је без обзира на то ко га је и кад га је предводио био и остао слуга окупатора и УВЕК радио и данас ради против србских интереса! После неколико година, ДСС се опет служи старом лукавом преваром и жели да Србима ували референдум о Космету, ког ће власт покрасти и испасће да су се Срби сами одекли Космета. А и да се референдум не покраде, што каже монах Антоније, о таквим стварима се уопште и не расправља, јер Космет је Србија и тачка! Дакле ДСС је задужен за највеће подвале Србском народу на његову штету, пљачку приватизацијом и обезглављивање србског војног и безбедносног врха. Не заборавимо отцепљење Црне Горе на покраденом референдуму у време владавине ДСС. Док су Звери задужене највише за каналисање енергије у погрешном правцу и сад су активиране још и као тројански коњ, тј. Двери преузимају улогу какву је имао Коштуница у време ДОС. Много смо грешни као народ, с обзиром шта нам се дешава! Ми као народ чак и не тражимо опроштај од Господа колико смо наопаки. Све што се дешава, дешава се по Божјем благослову да се можда дозовемо памети, али људи то не виде! У Срба се људи још увек сахрањују петокраком уместо Крстом. Шта има онда да се чудимо било чему.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *