Прети ли нови сукоб у Европи? Возови пуни борбених возила иду на исток Украјине (Видео)

1

(Фото: Принтскрипт)

Упркос споразуму о успостављању прекида ватре и наставку повлачења трупа с контактне линије, украјинске оружане снаге и даље скупљају велике количине војне опреме на Донбасу.

Пренос војне опреме забележили су очевици на територији коју контролише Украјина. На кадровима се могу видети совјетска борбена возила, вишенаменски амфибијски оклопни транспортери, тенкови, војска, мобилне болнице.

„Видео сам овај воз на једној од железничких станица на путу за Донбас! Kијев користи огромне возове са опремом и тенковима, зато, господо, припремите РПГ, АТГМ и све што имате! Само знајте да вас мрзе сви у Kијеву . Многи вас подржавају, подржавају Руси, Новороссију. Бог те благословио! “, каже очевидац који је видео послао једној од подржавајућих група на Донбасу.



Поред тога, службеник прес службе Службе Народне полиције ЛПР-а Иван Филипоненко рекао је на брифингу да су посматрачи Специјалне посматрачке мисије ОЕБС-а прошле недеље забележили мањак 65 јединица војне опреме и оружја у складиштима. Подаци о томе објављени су у званичном извештају Мисије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://youtu.be/LceTxRYynMQ

„Посматрачи су пронашли одсуство 10 тенкова Т-64, 11 јединица вучених хаубица Д-30 димензија 122 мм, 16 самоходних минобацача 2Ц9 Нона, 10 противтенковних топова МТ-12 Рапира и 18 самоходних хаубица 2Ц1 Гвоздика, ” рекао је он.



Kурир.рс/Руснеxт

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Прети ли нови сукоб у Европи? Возови пуни борбених возила иду на исток Украјине (Видео)

  1. Ameri u Siriji ispusili”Ruskom medi cupavac”pa resili da ratuju sa RUsijom do poslednjeg ukra.Samo su ukri veca govna od pokatolicenih srba-krvata.

    ХАХЛОВ ЧМО.А ПАНДЕРАМ ГАВНЛ ЕТАВА ЧМА…!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *