Мали: За национални стадион 250 милиона евра

0
Синиша Мали

Министар финансија Синша Мали изјавио је да је у буџету за 2020. опредељено 250 милиона евра за изградњу националног стадиона и очекује да наредних дана буде изабран пројектант, пошто је тендер при крају.

„Четири понуде су пристигле. Пројекат ће да дигне тај део Београда јер мастер план покрива 600 хектара. Ту ће бити и стамбени, пословни квартови, забавни паркови…Спорт је одавно престао да буде само спорт, то је и бизнис“, рекао је Мали за данашње издање листа Kурир.

Према његовим речима, „гради се девет нових стадиона у градовима широм Србије, од чега ће у првој фази бити изграђено њих шест“.На питање да ли види себу и у наредној влади, он је рекао да не размишља о томе и да му је „важно да буде у тиму Александра Вучића“.

Говорећи о проглашењу његовог доктората за плагијат, он је рекао да је тај докторат био „врхунац његове академске каријере“, али да му га је одузела „нека политичка комисија“.

Он је рекао да размишља о томе да ради нови докторат.

„Имам времена да у наредних шест-седам месеци размислим да ли ћу евентуално и на ком факултету то да урадим“, рекао је Мали.

БетаПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.