Група Хришћана запалила продукцију Нетфликс-а, због серије о геј Исусу! (Видео)

0

Нетфликс

Бразилска полиција покренула је истрагу прошлог четвртка након што се на друштвеним мрежама појавио видео који показује хршћанске групе како молотовљевим коктелима нападају седиште продукције чија је емисија на божићном програму Нетфлиxа на увредљив начин приказала Исуса као хомосексуалца.

 

Божићни специал Нетфлиxа под називом Тхе Фирст Темптатион оф Цхрист (Прво искушење Христа), приказује Исуса који је свог дечка довео кући како би га упознао са Јосипом и Маријом. Реч је о филму бразилске групе Порта дос Фундос.

Ипак, многима се није свидела „бласфемична“ представа на познатом медију па је група хришћана своје незадовољство исказала нападом на продукцијске просторије Порте дос Фундоса у Рио де Жанеиру, и то на Бадну ноћ.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Радник обезбеђења који је чувао објекат брзо је угасио пожар, док су демонстранти из скупине Заповедништво народне побуне преузели одговорност за напад и истакли да је Порта дос Фундос „марксистичка скупина“ која покушава „ да уништи наш народ, наша веровања, наше нематеријално наслеђе“.

Напад је наводно био „покушај тражења правде“ за „све Бразилце против богохулног, буржујског и анти-патриотског става,“ рекли су анонимни извори.

https://youtu.be/lzVX-kzEW0M

Полиција је идентификовала мотоцикл и још једно возило који су суделовали у нападу те је рекла да постоје најмање четворица осумњичених.

Пре емитовања емисије која вређа хришћанску заједницу покренута је петиција против емитовања анти-хришћанске емисије која је сакупила чак 2 милиона потписа, међутим ни то није било довољно да је Нетфлиx повуче.

Dnevna Gazeta/Tribun.hr



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *