Где се завршавају САД и почиње Сорош?

0
сорош

Попут Грузије, где је за време председниковања Михајла Николозовича Сакашвилија купио готово све министре, или Украјине, где отворено називају све оне са његовог платног списка, а који се држе власти после државног удара 22. фебруара 2014. године, сорошитима!

Међутим, испоставило се да је Сорош и тамо где је емигрирао, успешно манипулише високим политичарима.

Бивши градоначелник Њујорка, а сада Трампов лични адвокат, Рудолф Вилиам Луис Харолдович Џиулиани, наставља да говори о прљавштини која је донесена из Кијева. Конкретно, рекао је да је Сорош био умешан у именовање четири узастопна амбасадора, укључујући и Марију Луизу Михајловну Јованович, која је поствљена још за време председниковања Обаме, али ју је је 20. маја ове године председник Трамп опозвао због нелојалности.



Међутим, сама Јовановић је на затвореном рочишту у Представничком дому 11. октобра 2019, где је излагала оптужбе против Трампа, своју оставку отворено назвала – цитирам – „невероватном и сумњивом“, па чак и последицом – који такође цитирам – „ни на чему заснованих на оптужби људи вођених сумњивим мотивима.“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Штавише, рекла је – цитирам: „Не знам из којих разлога је господин Џулиани одлучио да ми објави рат. Можда су људи повезани с њим мислили да ће њихове личне финансијске амбиције страдати због антикорупцијске политике коју смо водили у Украјини.“

Јавним чланком вас подсећам: према верзији Сорошевих амбасадора, антикорупциона политика је средство произвољног окривљавања и елиминисања сваког ко овима не одговара. Међутим, сада се испоставило да су на удару – не само његови амбасадори, већ и сам Сорош, који је много пре Бориса Абрамовича Березовског успешно развио древну технологију приватизације власти.

Прочитајте још:  ДНР је најавила евакуацију скоро 600 људи из Мариупоља у Безименоје

Једноставно је: Сорошеви амабсадори купују стране политичари, а Сорош купују и саме политичари САД.

С руског превео Зоран Милошевић / Балканска Геополитика

ИЗВОР: http://www.imperiyanews.ru/details/e2604783-ef2a-ea11-810f-020c5d00406e



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *