Скандал у Лас Вегасу

0

Лас Вегас (Фото: https://www.booking.com/)

Цењена редакцијо,

Десетог децембра 2019 наша црквена сала је уступљена на коришћење политичком кандидату Сандерсу, што се није смело урадити из више разлога.

Прво, црква не сме да се меша у политичке процесе;

друго сала је дата на коришћење од стране управе човеку који је гласао у сенату за бомбардовање Србије и Црне Горе 1999, што можете видети на овом линку:

http://clerk.house.gov/evs/1999/roll103.xml.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ставови овог политичара су супротни ставовима већине Срба и зато је ово велика штета која је урађена нашем народу у Лас Вегасу и шире, јер Срби не подржавају ову политику.

Да се не ради о пуком превиду или неинформисаности људи из управе који су салу дали на коришћење показује и да је сала била дата на коришћење истом политичару 2. октобра 2019 тако да се о превиду не може причати.



Верни народ се обратио епархији и владици (Максиму Васиљевићу) тражећи смену људи и управе који су ово урадили као и њихову одговорност, али никакве јавне рекације нема на ову саблазан. Управа уместо да прихвати одговорност и извине се верном народу у Лас Вегасу, избацује људе са друштвене парохијске групе на виберу који су тражили њихову одговорност избацујући са групе и самог свештеника Јована Катанића о цијем слуцају сте већ писали. Млади поп Јован је под притиском и невиђеним безобразлуком не свих чланова управе зато што није дио екуменстичке приче што је изузетно национално оријентисан поп.

Овај политички скуп се сада промовише и на црквеној Фацебоок страници: https://m.facebook.com/pages/

Јос већа саблазан је да је политички скуп одржан, а да је у сали била видно истакнута слика генерела Михајловића, што је велика брука и срамота.

Прочитајте још:  Руски патријарх: Цариградска патријаршија је под контролом неправославних политичких сила

Верни народ Лас Вегаса не зна више коме да се обрати јер је нејасно шта је позадина свега овога, али је велика штета направљена самом српском народу у Лас Вегасу и шире неодговорношћу чланова управе који су дали салу политичару који је гласао за бомбардовање наше земље.

Имате на google још више информација о поменутом догађају, који је велика брука за српски народ.

Из Лас Вегаса,

Радослав Јовановић



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *