Случај породиље из Петровца на Млави узнемирио јавност: Тужилац тражи реобдукцију тела мртворођене бебе

Давид Недељковић и Џесика Флорановић ФОТО Приватна архива

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Пожаревцу, основни тужилац из Петровца на Млави наложио је реобдукцију тела мртворођене бебе из Рановца, која ће се обавити на Институту за судску медицину у Београду.

Како би се непобитно утврдило да ли је мртворођена беба заиста дете Џесике Флорановић (23) из Рановца, тужилац је наложио обављање и ДНК анализе.

Овај случај недавно је узнемирио јавност у Србији, када су Џесика Флорановић и њен супруг Давид Недељковић из Рановца, изразили сумњу у званичну верзију целог случаја.Наиме, њима је саопштено да је њихово дете 28. децембра рођено мртво, а тело им није предато уз образложење да је оно медицински отпад и, као такав, не предаје се родитељима. Након тога, они су јавно иступили и изнели сумње о исходу порођаја, јер су тврдили да је трудноћа била уредна.

Такође, изразили су сумњу и у идентитет тела бебе које је оцу показано у капели петровачке болнице. У сарадњи са Удружењем „За истину и правду о бебама“, они су поднели и кривичне пријаве, због чега је цео случај преузело тужилаштво.

НовостиПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.