Случај породиље из Петровца на Млави узнемирио јавност: Тужилац тражи реобдукцију тела мртворођене бебе

0

Давид Недељковић и Џесика Флорановић ФОТО Приватна архива

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Пожаревцу, основни тужилац из Петровца на Млави наложио је реобдукцију тела мртворођене бебе из Рановца, која ће се обавити на Институту за судску медицину у Београду.

Како би се непобитно утврдило да ли је мртворођена беба заиста дете Џесике Флорановић (23) из Рановца, тужилац је наложио обављање и ДНК анализе.

Овај случај недавно је узнемирио јавност у Србији, када су Џесика Флорановић и њен супруг Давид Недељковић из Рановца, изразили сумњу у званичну верзију целог случаја.



Наиме, њима је саопштено да је њихово дете 28. децембра рођено мртво, а тело им није предато уз образложење да је оно медицински отпад и, као такав, не предаје се родитељима. Након тога, они су јавно иступили и изнели сумње о исходу порођаја, јер су тврдили да је трудноћа била уредна.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, изразили су сумњу и у идентитет тела бебе које је оцу показано у капели петровачке болнице. У сарадњи са Удружењем „За истину и правду о бебама“, они су поднели и кривичне пријаве, због чега је цео случај преузело тужилаштво.

Новости



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *