Kо је предложио криминалца Поћуту у комисију Владе Србије за субвенције из екологије?

0

Јеремић Драган звани Поћута (фото: колубарски.инфо)

Kако колубарски.инфо сазнаје Јеремић Драган звани Поћута, који је државни секретар у Министарству екологије, покушава преко неких људи да уђе у комисију Владе за дељење субвенција из екологије.

Очи јавности су уперене у ову причу, јер против њега постоји око 10 кривичних пријава због малверзација док је био Директор дирекције за изградњу града Ваљева, а како наш извор тврди, Поћута покушава да настави да краде без губитка ентузијазма.

Kако сазнајемо Поћута се јавности хвали да има тајног заштитника, пријатеља, старијег друга на високом положају у Београду који је пореклом из околине Ваљева. Овај криминалац има 3 стана у Београду, од којих је један у улици Војводе Степе, како наводи електричар који му је сређивао веома луксузан стан. Други стан се налази у Земуну, а иако је јавности то познато, Поћута никада није демантовао да је објекат у његовом власништву. Трећи стан се налази у Цвијићевој улици, а како сазнајемо, стан је отео преваром од једног Ваљевца. Овај пљачкаш има и апартман на Златибору, и све је то стекао, јер је покрао “камион пара”, каже један угледан Ваљевац.

Оно што све занима је: ко штити Поћуту и ко га гура у Владину комисију за расподелу субвенција за екологију?

Према нашим информацијама Поћута завршио је Вишу полицијску школу у Земуну са потешкоћама иако је имао везу. Људи који га познају говоре да му је жеља одувек била да ради струци, али никада није примљен на рад у ваљевски СУП.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kако наш извор наводи, Поћута је познат као лопов и кратко се задржао у KП дому на позицији васпитача, свега шест месеци, јер тамо није имао шта да краде и мешетари.

Прочитајте још:  Захарова: Приштина ће проузроковати сукоб великих размера на Косову и Метохији

Јеремић Драган звани Поћута поново под истрагом!

Kако сазнајемо из извора блиских Министарству екологије у току је унутрашња истрага против државног секретара Поћуте.

Наиме, он је у задњи час спречен у покушају да преко његових фантомских фирми проневери десетине милиона динара намењених санацији аерозагађења у Ваљеву.

Ускоро опширније…

колубарски.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *