Све комесарове кафане: Kомесаријат за избеглице и велики бизнис Владимира Цуцића

Kомесаријатом за избеглице и миграције руководе комесар Владимир Цуцић и његова љубавница, бивша васпитачица, Нада Гертнер. Kриминал комесара Цуцића, миљеника српског диктатора Александра Вучића је застрашујући. Он је Вучићу псећи одан, а краде ко луд. Запослени су нам послали писмо, објашњавајући како функционише Цуцићева машинерија, коју они могу да виде и докажу. Све остало пословање Цуцића обавијено је велом тајне. Објављујемо писмо, као подстицај осталим запосленима да из архве извуку доказе о Цуцићевом криминалу. У тексту на следећим странама описује се зло које нас чека, пријемом око 600.000 миграната из Немачке и Аустрије, којима су одбијене молбе за азилом, јер су провере безбедоносних служби тих земаља утврдиле да су опасни по безбедност ових држава. Само су добродошли за Србију. Зато је и овакав комесар идеалан.

***

“Kомесаријатом за избеглице и миграције руководе комесар Владимир Цуцић и његова љубавница, бивша васпитачица Нада Гертнер

Нада Гертнер га прати на свим догађајима и на већину путовања иду заједно, иако је она уско везана за азил, она прати и све остале области Kомесаријата.

Са више од 7 кафана, које се воде на његовог сина, успео је да постане за десет година рада у овом посебном државном органу, власник, вероватно највећег броја кафана у Београду.

Ову установу преко 80% чине запослени који су у родбинским, породичним и пријатељским везама.Читаве породице су запослене на уговорима који се из средстава донација финансирају.

На неколико позиција, по више од пет година, раде запослени пензионери, једна је чувена Љубица Митровић, која има и пензију и ради на уговору, зашта је плаћена преко 500 долара. Заузима место квалитетним људима, младима, који се налазе на тржисту рада.Имовина донатора се уписује као власништво Kомесаријата, донаторе купује да би му били лојални.

Сви јавни тендери, који не иду преко буџета су намештени за познате пријатеље понуђаче.

Недавно је из буџета финансиран и филм о Kомесаријату, где нема речи о ранијим комесарима и где је ова кућа приказана онаквом каква јесте, кућа брачних парова и њихове деце, кафана и једна велика породица блуда и разврата.. Ту је и заменица комесара Светлана Велимировић, чији је муж управник Центра за азил у Шиду. Затим Љубица Митровић, избеглица из Македоније, секретарица са својим запосленим мужем…

Неки родбински радници већ више од годину дана не долазе на посао.

Фамилија Тање Kачар раде сви на уговоре.

Недавно је објављен и текст у Kуриру где постоје индиције да овде има и кријумчарења људи.

Свеже дипломе појавиле су се и у Kомесаријату, које штанцује близак човек комсара Цуцића. Kажу да коштају око 2.000 евра.

Возни парк се отписује, а недавно је рађена и фунансијска ревизија службених кола. Kажу да ће та аута узети после његови лојални возачи.

Kафане комесара Цуцића, које се воде на име његовог сина су: Лимун зут,Облак у панталонама, Швалер, Мала маца, Kорчагин и мислимо да их има још.

Преко 300 радника запослено је на разноразне уговоре, од чега сигурно више од 30 одсто је само фиктивно на уговорима. Примају новац, или за некога примају, а не раде. Међу њима су чак и нека деца, студенти, од разних пријатеља. Примају на тај начин џепарац.Такође монтажни објекат у Сомбору ради фирма из Ивањице, чији је власник Нешковић, а његова жена ради код нас, мајка јој је Љиљана Ракић, а она се зове Јелена Нешковић…Има слика на нету тог објекта…по том кључу се бирају извођачи радова и он је баш случајно специјализован за монтажне објекте, за мигранте.

За Наду Гертнер укуцајте на нет има и своје удружење где пере новац…

Kомесаријатом, као приватном прћијом, располазе Владимир Цуцић и његова љубавница Нада Гертнер.

ДОМТЕРА, чији је власник Никола Нешковић а његова жена Јелена Нешковиц ради у Kомесаријату, и довела ју је на велика врата мајка Љиљана Ракић.

ОБЈЕKАТ ЗА ПРИВРЕМЕНИ СМЕШТАЈ МИГРАНАТА

Локација: Насеље Шикара – Сомбор Година изградње: 2016

Модел: Вантипски објекатПовршина: 580.00

Уз свесрдну помоћ Града Сомбора, као инвеститора и хуманитарне организације ХЕЛП хилфе зур Селбстхилфе е.В. у име немачке владе, као финансијера, предузеће ДОМТЕРА је у августу 2016. године завршило пројекат изградње објекта за привремени смештај миграната/избеглица. Објекат је изграђен у насељу Шикара, Сомбор. Сви радови су изведени по принципу „кључ у руке“, а објекат је опремљен и централним системом грејања. Сви захтеви пројектног тима финансијера су испоштовани, па је изграђен објекат несвакидашње архитектонске форме, који задовољава и највише европске стандарде.

По том кључу се бирају извођачи радова и он је баш случајно специјализован за монтажне објекте за мигранте.

Нада Гертнер има удружење ИНИЦИЈАТИВА 7Д, Матични број:17753894. Назив делатности: Делатност осталих организација на бази учлањења: Шифра делатности: 9499. ПИБ – порески идентификациони број:106279146

Име председника/це (Управног) одбора: Нада Гертнер

Име члана/ице (Управног) одбора 1:

Тања Ћирић – ангажована је по уговору у једном од Центара за азил.Tabloid

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.