Србија продала четири касарне за 2,3 милиона евра

0

(Фото: Пиксибај)

Републичка дирекција за имовину изабрала је најповољније понуђаче за Војни комплекс “Сајмиште” у Младеновцу, који је продат за нешто више од милион евра, Војни комплекс “Парагово” у Новом Саду за око 445.000 евра, као и војну команда “Сланушка” у Ужицу за 417.500 евра, преносе Вечерње новости.

Новог власника такође ће добити и Kлуб Војске Србије у Алексинцу, који је коштао 330.000 евра.

Представници ДИрекције су навели да је примљено осам понуда, с тим да једна није узета у разматрање пошто није био уплаћен депозит као предуслов за учествовање на лицитацији.



Дирекција за имовину огласила је продају војних комплекса који нису неопходни за функционисање војске.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Предмет продаје биле су 22 војна некретнине у Алексинцу, Белој Цркви, Младеновцу, Ваљеву, Вршцу, Зајечару, Сомбору, Пожаревцу, Kњажевцу, Лесковцу, Нишу, Сурдулици, Ужицу, Новом Саду, Београду и Смедереву, који су понуђени по ценама од 23.000 до 2,4 мил евра.

Представници надлежне институције су казали да за преостале војне комплексе није било заинтересованих понуђача, а да је закључење уговора са купцима у току.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *