Курти коме су напредни “срби” из Српске листе дали легитимитет за “премијера” најављује тужбу против Србије

0

Аљбин Курти (Фото: AFP 2019 / ARMEND NIMANI)

Аљбин курти, шиптарски окупатор, коме су још јуче бивши Срби из Српске листе омогућили формирање некакве сепаратистичке терористичке владе на окупираним територијама, већ данас је најавио тужбу против Србије због “почињених ратних злочина и ратне штете”.

Апсурд кога је свестан цео свет, будући да је добро познато да су у рату на Косову и Метохији управо Шиптарски терористи чинили најгнусније злочине над Србима, вадећи им органе и спаљујући српску имовину, укључијући и српске светиње. И све то под окриљем некакве “ослободилачке војске Косова” и УЧК на српској територији, у том тренутку признатој од стране целог света.

Управо овакво понашање будућег “премијера” непризнате државе осудио је Александар Вулин, на нашу срамоту министар војни, који је и сам учествовао у преговорима са тзв “Владом Косова” дајући свој печат признавањем шиптарских косовских институција.

Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *