Симпсонови пре 27 година упозорили свет на Корона вирус

0

Фанови култне серије Симпсонови уверени су како је ова анимирана серија упозорила свет на коронавирус, који је узбуркао цели свет, још пре 27 година.

Kао доказе овим тврдњама истичу епизоду Симпсона из 1993. године у којој се спомиње вирус звани Осака Флу који се ширио Спрингфиелдом. Вирус се почео ширити градом након што су становници наручили кућанске апарате из Јапана.

У овој епизоди приказује се како је заправо вирус дошао у САД, а пренео га је један он радника из Јапана који је радио на пакирању производа. Он је имао грип и у овој епизоди је рекао “Молим вас, немојте рећи моме надзорнику да имам грип“, пре него се закашљао у кутију. Kада су пакирања са блендерима стигла у Спрингфиелд, већина становника овог града се заразила.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иако је вирус дошао из Јапана уместо из кинеског Вухана, фанови Симпсонова ужарили су Тwиттер реакцијама. “Симпсони су опет успели“, само је један од коментара на серију која често испада као да се емитује паралелно са светским дешавањима, а не да је емитована прије 20-ак година.

https://www.imperij.com/ / Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *