Мејнстрим медији и власт упорно ћуте: Мигранти разлупали пекару у Београду, крваво лице радника

0

Facebook

У Србији не може да прође дан да се не деси неки акт мигрнатског насиља, а по правилу жртве су наши држављани. Упркос екстремној количини насиља, а председник СНС Александар Вучић и даље се није обратио нацији поводом проблема миграције.

Фотографије која приказује пребијеног младића који има подливе на оку, док крв му цури низ лице, згрозиле су друштвене мреже али су поново игнорисане од стране великих медија.

Редакцију Дневна Газета контактирала је једна Београђанка која је због кампање застрашивање активиста против илегалне миграције, желела да буде анонимна и доставила нам фотографије напада који се одиграо на Зеленом Венцу, са детаљима шта се догодило.



У крвавмом пиру имигранти разлупали су синоћ пекару у пролазу код Зеленог Венца, а затим и брутално истукли младића за кога су се првобитно појавиле информације да је радник у пекари, а затим друга да је био купац коме су мигранти покушали да отму храну.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пре само 2 дана група миграната истукла је лопатом нашег суграђанина у Kнез Михаиловој, а председник Србије Алескандар Вучић иначе присталица масовне миграције и даље се не оглашава поводом насиља.

Ево како наши грађани коментаришу напад.

-Kад објавим да мигранти праве проблеме по граду и да це тек да похистеришу , прогласе ме фашистом.

-Помози сироту, на своју срамоту.

-Kако ми њима ово не радимо увек смо ми жртве, док нам причају да мигранти врше проприционално исто напада као и наши људи? Хајде да видимо колико брзо ће ове слике бити забрањене на друштвеним мрежама – били су међу најзапаженијим коменатарима на објаву.

Прочитајте још:  СРБИ НЕМАЈУ МИРА НИ НА БОЖИЋ: Удружење из Вуковара има за циљ оснивање Хрватске православне цркве

Истовремено на друштвеним мрежама примећена је и кампања застрашивања жртава мигрантског насиља, па су појединци брисали фотографије повреда и детаље о насиљу које су претрпели.



Дневна газета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *