Велика акција полиције у “Краун плази”: Спречен нови крвави обрачун црногорских кланова у Београду

0

(Фото: Depositphotos/ Chalabala)

Припадници МУП Србије спречили су нови обрачун црногорских завађених кланова на територији наше земље. У хотелу “Краун плаза” синоћ су ухапшени црногорски држављани Н. М (35), М. М (27) и Б. А (35), сва тројица из Подгорице, као и С. К. (42) из Бањалуке.

Полиција је, како незванично сазнају “Новости”, привремено запленила два аутомобила црногорских таблица, блиндирани БМВ и “ауди”. Оперативци српске полиције на крову хотела пронашли су пиштољ, за који се сумња да га је неко од ове четворице сакрио.

Њима је одређен ополицијско задржавање до 48 сати, због сумње да су починили кривичнодело недозвољено држање оружја. Иначе, поменута тројица из Подгорице су у евиденцији полиције Црне Горе означени као припадници криминалних кланова. Испитује се улога Бањалучанина, који је је раније био на Интерполовој црвеној потерници због покушаја убиства.



Интересантно је да су Б. А и С. К. у Београд стигли авионом, а да су им се синоћ придружили Н. М и М. М, који су дошли блиндираним БМВ-ом и “аудијем”. Прва двојица су била редовно пријављена у хотелу, док су се друга двојица скривала.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према подацима црногорских служби безбедности, Б.А. са недавно рањеним Игором Крствићем,али и М. М. и Н. М. чини организовану криминалну групу, која делује на подручју Подгорице. Део су “шкаљарског клана”. Наводно, планирали су да у Београду остану четири дана. Српска полиција сада истражује које су биле њихове намере, односно ко је био мета.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *