Зорана Михајловић: Нећу да ми Небојша Стефановић буде шеф!

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Она је рекла да државни секретар Миодраг Поледица није мета, већ она и да препознаје обрисе ко стоји иза директног напада на њу и покушаја њене компромитације и склањања

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да државни секретар Миодраг Поледица није мета, већ она и да препознаје обрисе ко стоји иза директног напада на њу и покушаја њене компромитације и склањања.

Апсолутно је сигурна, како је истакла, да то није председник Србије и СНС Александар Вучић.

Верује да Вучић неће напустити СНС, иако је најавио да ће се повући са чела странке, али да у партији не би остала ако би лидер био Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова.

– Ја сам мета. Ту сам, никуда не идем. Ако сам било шта у овом министарству урадила а да није у складу са законом, па дајте то, покажите то. Изволите, дођите, ту сам 24 сата, седам дана у недељи, никуда не бежим – казала је она у интервјуу Недељнику.

Стефановић није желео да коментарише став своје страначке колегинице. Посланик СНС Драган Шормаз каже да рад у Влади брзо троши људе, због свакодневних изазова, те је у следећем мандату потребно именовање потпуно нових министара:

– Ако се поштује досадашњи рад председника Вучића у странци, онда би сви требало да поштују и његову препоруку ко би требало да га наследи, ако до тога уопште дође!

Курир

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.