Зорана Михајловић: Нећу да ми Небојша Стефановић буде шеф!

0

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Она је рекла да државни секретар Миодраг Поледица није мета, већ она и да препознаје обрисе ко стоји иза директног напада на њу и покушаја њене компромитације и склањања

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да државни секретар Миодраг Поледица није мета, већ она и да препознаје обрисе ко стоји иза директног напада на њу и покушаја њене компромитације и склањања.

Апсолутно је сигурна, како је истакла, да то није председник Србије и СНС Александар Вучић.

Верује да Вучић неће напустити СНС, иако је најавио да ће се повући са чела странке, али да у партији не би остала ако би лидер био Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова.

– Ја сам мета. Ту сам, никуда не идем. Ако сам било шта у овом министарству урадила а да није у складу са законом, па дајте то, покажите то. Изволите, дођите, ту сам 24 сата, седам дана у недељи, никуда не бежим – казала је она у интервјуу Недељнику.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Стефановић није желео да коментарише став своје страначке колегинице. Посланик СНС Драган Шормаз каже да рад у Влади брзо троши људе, због свакодневних изазова, те је у следећем мандату потребно именовање потпуно нових министара:

– Ако се поштује досадашњи рад председника Вучића у странци, онда би сви требало да поштују и његову препоруку ко би требало да га наследи, ако до тога уопште дође!

Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *