Весна Веизовић: Како са Вучићем да спасимо светиње у Црној Гори, када је у Србији потопио Ваљевску Грачаницу! (Видео)

1

Миодраг Мишко Станковић и Весна Веизовић (Фото: Хелмкаст)

Весна Веизовић уредник и новинар Васељенске ТВ била је гост емисије у продукцији ХелмКаст канала.

Весна Веизовић наглашава да постоји сарадња између Мила Ђукановића и Александра Вучића и да јој је довољан доказ то што док трају литије Александар Вучић потписује мали Шенген и за то време је са Милом Ђукановићем. Изјава Вучића да се не треба мешати у питање и дешавања у Црној Гори није на месту јер се ради о имовини Српске Православне Црвке, мада како бранити нашу имовину у Црној Гори и Косову кад нисмо одбранили ни Ваљевску Грачаницу већ смо је потопили.

Правих и родољубивих и суверенистичких снага у Србији нема, ако погледамо шта је ДОС причао док је био на власти Александар вучић само наставља њихову политику, и не треба заборавити да је Бриселски Споразум започео један од лидера СЗС Борко Стефановић тако да Весна Веизовић и не види разлику између СНС и СЗС. Такође додаје да су се неке десничарске снаге, продале или самовољно придружиле СНС-у

Весна Веизовић уопште није зачуђена да да ће покрет 1 од 5 милиона изаћи на изборе и ако су у питању деца која мало познају политику, наглашавајући да и ови који су сад у политици и власти такође не знају ништа о политици па каже шта може знати министар полиције о полицији кад то није његова струка, шта зна војни министар који није ни служио војску, наши политичари не знају ништа и тиме се и не разликују од покрета 1 од 5 милиона.

Снага Србије би требала да буде омладина коју политичари на разне начине испраћају из земље и то оне најбоље, а остају овде који у ријалити програмима траже своје хероје стварају идоле од њих и желе да буду као они. Такође лош утицај на још млађе генерације имају такозвани Јутубери, инфлуенсери који ништа паметно не могу понудити деци, све се врти око материјалног а нема нигде духовног или културног програма који би привукао децу.

Прочитајте још:  ИВАНОВИЋ: Вучић је изгубио контролу, ево шта следи (ВИДЕО)
Весна Веизовић

Што се тиче Косова и Метохије ако се потпише признање те лажне државе нестаће и Србија, једино право решење за Весну Веизовић је замрзнути конфликт. Потпис на независност Косова и Метохије би сигурно водио ка одвајању Југа Србије, Рашке и Војводине где би остали на Београдском пашалуку ако нам и то оставе. Спас Србије лежи у повратку Богу и традицији јер нам само Бог може помоћи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шта је још Весна Веизовић рекла погледајте у видеу продукције ХелмКаст

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Весна Веизовић: Како са Вучићем да спасимо светиње у Црној Гори, када је у Србији потопио Ваљевску Грачаницу! (Видео)

  1. Госп.Весна.!!!
    ПЕРО ВАМ СЕ ПОЗЛАТИЛО.
    Лично вама,вашим ближньим,наравно и редакциjи.ТВ-Вас……!!!
    БРАТСКИ ПОЗДРАВ ИЗ РФ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *