Весна Веизовић: Како са Вучићем да спасимо светиње у Црној Гори, када је у Србији потопио Ваљевску Грачаницу! (Видео)

Миодраг Мишко Станковић и Весна Веизовић (Фото: Хелмкаст)

Весна Веизовић уредник и новинар Васељенске ТВ била је гост емисије у продукцији ХелмКаст канала.

Весна Веизовић наглашава да постоји сарадња између Мила Ђукановића и Александра Вучића и да јој је довољан доказ то што док трају литије Александар Вучић потписује мали Шенген и за то време је са Милом Ђукановићем. Изјава Вучића да се не треба мешати у питање и дешавања у Црној Гори није на месту јер се ради о имовини Српске Православне Црвке, мада како бранити нашу имовину у Црној Гори и Косову кад нисмо одбранили ни Ваљевску Грачаницу већ смо је потопили.

Правих и родољубивих и суверенистичких снага у Србији нема, ако погледамо шта је ДОС причао док је био на власти Александар вучић само наставља њихову политику, и не треба заборавити да је Бриселски Споразум започео један од лидера СЗС Борко Стефановић тако да Весна Веизовић и не види разлику између СНС и СЗС. Такође додаје да су се неке десничарске снаге, продале или самовољно придружиле СНС-у
Весна Веизовић: Како са Вучићем да спасимо светиње у Црној Гори, када је у Србији потопио Ваљевску Грачаницу! (Видео)
Весна Веизовић уопште није зачуђена да да ће покрет 1 од 5 милиона изаћи на изборе и ако су у питању деца која мало познају политику, наглашавајући да и ови који су сад у политици и власти такође не знају ништа о политици па каже шта може знати министар полиције о полицији кад то није његова струка, шта зна војни министар који није ни служио војску, наши политичари не знају ништа и тиме се и не разликују од покрета 1 од 5 милиона.

Снага Србије би требала да буде омладина коју политичари на разне начине испраћају из земље и то оне најбоље, а остају овде који у ријалити програмима траже своје хероје стварају идоле од њих и желе да буду као они. Такође лош утицај на још млађе генерације имају такозвани Јутубери, инфлуенсери који ништа паметно не могу понудити деци, све се врти око материјалног а нема нигде духовног или културног програма који би привукао децу.

Весна Веизовић: Како са Вучићем да спасимо светиње у Црној Гори, када је у Србији потопио Ваљевску Грачаницу! (Видео)
Весна Веизовић

Што се тиче Косова и Метохије ако се потпише признање те лажне државе нестаће и Србија, једино право решење за Весну Веизовић је замрзнути конфликт. Потпис на независност Косова и Метохије би сигурно водио ка одвајању Југа Србије, Рашке и Војводине где би остали на Београдском пашалуку ако нам и то оставе. Спас Србије лежи у повратку Богу и традицији јер нам само Бог може помоћи.

Шта је још Весна Веизовић рекла погледајте у видеу продукције ХелмКаст

1 Коментар

  1. Госп.Весна.!!!
    ПЕРО ВАМ СЕ ПОЗЛАТИЛО.
    Лично вама,вашим ближньим,наравно и редакциjи.ТВ-Вас……!!!
    БРАТСКИ ПОЗДРАВ ИЗ РФ.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.