Јутка ОЗДРАВИО за промоцију Шешељеве књиге, па ПРЕШАО У СРС: Биће кандидат за посланика

0

Милутин Јеличић Јутка (Фото: ПРинтскрин)

Милутин Јеличић-Јутка прешао је у СРС и биће кандидат радикала за посланика, потврдио је за “Новости” Војислав Шешељ, лидер радикала који је у петак у Крушевцу.

Бивши председник општине Брус, који је изостанак са данашњег суђења пред Основним судом у Крушевцу, где одговара за полно узмениравање и недозвољене полне радње, оправдао здравственим проблемима, појавио се вечерас на промоцији Шешељеве књиге о Сребреници.

-Јутка се учланио у странку, биће кандидат на изборима, ићи ће на страначку листу, планови су да освојимо власт – наводи Војислав Шешељ, председник СРС,који је у Културном центру промовисао своју књигу о Сребреници.

-Биће кандидат за посланика вероватно, а могући су и други договори.

Преговори за прелазак Јеличића у редове радикала трају већ месецима, од тренутка када је Јутка имао срдачан сусрет са Шешељем на Сјаму књигу у Београду прошле јесени. Потом је Шешељ,као подршка, почео редовно да се појављује на суђењу Јутки. Све време је изјављивао да је процес политички.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Милутин Јелићић-Јутка је на власти са краћим прекидом од 2000.године. Прво је као кадар Нове Србије Веље Илића водио општину до 2008.године у два мандата, а потом је у два наврата био и народни посланик исте странке. Затим је скоро пет година поново био први човек Бруса, а 2017.године прешао је у СНС. По избијању афере и под притиском напредњака поднео је оставку на место председника општине, а потом и повереника СНС у Брусу.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *