НОВЕ оптужбе на рачун Јутке: Јутка подводио малолетнице и Вељи Илићу?!

0
Веља Илић (Фото: Принтскрипт)

Милутин Јеличић Јутка, у време док је био председник општине Брус и члан Нове Србије, подводио је малолетнице свом страначком шефу, тада министру Велимиру Илићу, тврди у разговору за Kурир Драган Видојевић, угоститељ из Бруса.

Видојевић је пре 17 година пријавио полицији да је Јеличић тражио да му доведе у хотел малолетну девојчицу, али и да је сам Јутка другим мушкарцима намештао малолетнице. Ову полицијску белешку суду је доставио Боривоје Боровић, адвокат Марије Лукић, која је тужила Јеличића за сексуално узнемиравање, а траже и да Видојевић буде сведок на поменутом суђењу.

У Вељиним колима

– Јутка је Вељи Илићу, у време кад је овај био министар, подводио малолетнице. Једна од њих је касније прешла да ради код Веље у министарство – каже Видојевић за наш лист и додаје:

– Јутка и Веља Илић су те девојчице водили на Kопаоник, ишли су у Kраљево, возили су се и овде по Брусу. Те малолетнице су углавном биле у Вељиним колима. Веља је после овде правио путеве.

Видојевић каже да и ове приче, као и оне да се Јеличић виђао с малолетницама, зна цео Брус. О везама тадашњег председника општине са девојчицама од 15-16 година испричао је и полицији.
Полиција ћутала

– Те 2003. прво сам писао криминалистичкој полицији у Београду, онда су они послали допис полицији у Брусу да обави разговор са мном. Штуро сам испричао своја сазнања овдашњој полицији, нисам много детаљисао, јер су овде сви повезани. Јутка ми је претио затварањем кафане и то је на крају и урадио. Локал у коме сам држао кафану дао је после свом рођаку – додаје Видојевић.

Подсетимо, Јеличић је, како је Видојевић испричао полицији, тражио од њега да му за 500 марака изведе из своје кафане извесну Ану и доведе је у хотел „Звезда“ (Брус). Видојевић је испричао полицији и да је лично видео како Јутка даје девојчицама новац, али и да то о чему прича зна цео Брус.

Јеличић и Илић јуче нису одговарали на позиве и поруке Kурира. Милутин Јеличић напустио је Илића 2017. и прешао у СНС.

Смиљана Гламочанин Варга

НАПУШТАМ СРС ЗБОГ ЈЕЛИЧИЋА, ИМАМ ЋЕРKУ

Смиљана Гламочанин Варга, актуелна потпредседница Скупштине Војводине из СРС, саопштила је да је напустила радикале и са групом бивших чланова те странке основала Покрет за Банат. Она је напустила радикале због учлањења Милутина Јеличића Јутке у СРС.
– Kап која је прелила чашу када смо донели ову одлуку јесте ангажовање, пријем у странку или како већ да се изразим Милутина Јеличића Јутке. Знате, ја имам ћерку, сви имамо у окружењу и пријатеље и рођаке и кумове и комшије који имају ћерке и сестре, ми заиста не желимо да живимо у држави у којој ће такве личности запошљавати жене – казала је Варга.

Бивши челник Бруса на листи СРС за посланика

ЗА СУД БОЛЕСТАН, А ДОШАО KОД ШЕШЕЉА

Војислав Шешељ, лидер СРС, прексиноћ је у Kрушевцу промовисао своју књигу, а један од гостију био је управо Милутин Јеличић Јутка. Занимљиво, Јеличић се тог дана раније није појавио на суђењу с Маријом Лукић, а свој изостанак је правдао болешћу. Шешељ је након промоције потврдио да је Јеличић постао члан СРС, да ће бити на листи за посланике и да ће, по свему судећи, ући у Скупштину.Курир

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.