Мигранти покушали да упадну на имање Новака Ђоковића!

Ђоковићева вила у Павловцима (Фото; youtube/RTS)

Забринути мештани оближњег села контактирали су с нашом редакцију како би упозорили најбољег тенисера света и његову породицу да је група миграната покушала да упадне у њихов нови дом.

– Не познајем Новака, а ни његову породицу, па сам зато контактирао с вама јер сам желео да их упозорим. Чуо сам да се пре неки дан група од неколико миграната мотала по њиховом имању. Спазио их је један наш мештанин. Kомшија ми је рекао да позовем новинаре како бисмо обавестили породицу о томе јер нико кога ми познајемо није у контакту са Ђоковићима. Имање је заштићено, постоји обезбеђење, па је могуће да су ти момци побегли када су то схватили и да није направљена никаква штета – каже за „Kурир“ мештанин Бошко и додаје да ово није изненађење:

– Миграната има скоро по целој Војводини, често улазе у куће у којима нема никога, а имање Ђоковића је баш далеко од магистрале и таман им је подобно да се сакрију. Зидови су омалтерисани, постављени су прозори и врата, а напољу је било хладно, па претпостављамо да су желели да преспавају.

Он каже да није ишао да утврди да ли су заиста мигранти и успели да упадну у вилу.

– Нисам, већ сам само вас обавестио. Верујем да ће Срђан Ђоковић утврдити да ли су направили неку штету с обзиром на то да су мигранти већ упадали у напуштене викендице на Фрушкој гори. Kомшија који их је и спазио викнуо им је: „Шта радите ту?“ Рекао ми је да су тада младићи почели да беже преко њива – завршава Бошко.Информер

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.