Спрема ли се нови трансфер: Зорана подржала Зеленовића и поздравила одлуку да изађе на изборе

2
зорана

Зорана Михајловић (Фото: BETAPHOTO/MSGI SRBIJE/DS)

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас током посете Kрушевцу да је подржала одлуку градоначелника Шапца да изађе на изборе зато што сматра да је то права демократија.

“Мислим да је то одлична ствар. То је права демократија, изаћи на изборе и измерити се са свима који желе на тим изборима да учествују. Самим тим то показује потпуни бесмисао људи који желе бојкот, попут Ђиласа и Обрадовића”, рекла је Михајловић новинарима у Kрушевцу.

Kазала је да је грађанима потребно да изађу на изборе и да гласају за оне за које мисле да можда могу боље да воде одређене градове и општине.



“Зато ми је врло драго што Српска напредна странка хоће да се мери са свима, хоћемо да покажемо шта смо урадили, хоћемо да видимо како то грађани виде, хоћемо да се боримо и верујемо у нашу победу”, казала је она.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Михајловић која је данас у Kрушевцу присуствовала потписивању споразума шест локалних самоуправа о заједничком управљању комуналним отпадом, одречно је одговорила на питање новинара о томе да ли ће због избора бити успорени ;инфраструктурни пројекти у Србији.

“Нема разлога да ниједан пројекат у области инфраструктуре стане, ради се на свим пројектима у области друмске, железничке, водне, ваздушне инфраструктуре, ништа стати неће, живот иде даље, ми се припремамо и тражимо поверење грађана да наставимо наш рад”, рекла је она.



Еспресо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Спрема ли се нови трансфер: Зорана подржала Зеленовића и поздравила одлуку да изађе на изборе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *