Ђоковић освојио трећи турнир заредом!

0

Новак Ђоковић (Фото: Photo by Tom Dulat/Getty Images)

Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је АТП турнир у Дубаију победом над Стефаносом Циципасом са 2-0 у сетовима.

Ђоковић је сјајном игром пре свега на свом сервису, али и брејковима у јако важним моментима успео да одлучи меч и да освоји турнир у Дубаију.

Меч је почео правом правцатом лудницом. Невероватни поени у првом гему обележили су старт овог финала, као и Циципасова жалба на фото апарат постављен у његовој близини.

Новак је успео да освоји први гем, али је Циципас одмах одговорио, потом смо имали два освојена сервис гема, да бисмо у петом гледали велику драму у којој је Ђоковић морао да спасава брејк лопту. То је и учинио, па је повео са 3:2.

То је био први важни моменат првог сета, а други је био при резултату 4:3 у корист Новака Ђоковића, када је стигао до брејк лопте. Натерао је Циципаса да изађе на мрежу и послао фантастичну бекхенд дијагоналу за први брејк на мечу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Потом је успешно одбранио сервис и са само једним изгубљеним поеном у гему освојио тај “нервозни” први сет после 39 минута.



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *