Угоститељ који је полицији пријавио Јутку добио језиво упозорење! Видојевић: Прете ми ликвидацијом због Јеличића!

0

Милутин Јеличић Јутка (Фото: ПРинтскрин)

Исти ми је упутио претње: „Ликвидираћу тебе и твоју породицу, је л‘ знаш да имаш дете у Нишу?“

Драган Видојевић, угоститељ из Бруса, који је пре 17 година пријавио полицији да му је Милутин Јеличић тражио да му доведе малолетницу у хотел „Звезда“ у Брусу, тврди да је добио претње због поновног отварања ове афере!

Видојевић је 24. фебруара 2020. пријавио полицији у Брусу да му је извесни Баћа, човек који обавља неку функцију у хотелу „Звезда“, претио ликвидацијом и помињао децу.

– Човек ког имам меморисаног као Баћа Баћовић позвао ме је и представио се као Баћа, а иначе ја њега лично познајем и знам да обавља неку функцију у хотелу „Звезда“. Обратио ми се речима: „Шта си то писао по Kуриру и зашто си помињао хотел ‚Звезда‘? Зови то да демантујеш“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Рекао сам му да немам шта да демантујем. Исти ми је упутио претње: „Ликвидираћу тебе и твоју породицу, је л‘ знаш да имаш дете у Нишу?“

Ја сам се уплашио за своју безбедност и безбедност моје породице, па сам му прекинуо везу – стоји у полицијској белешци у коју је Kурир имао увид.



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *