КОРОНА ЦИРКУС: Србија медицински феномен, о наталитету брине Ана Брнабић

1

AP PHOTO / THANASSIS STAVRAKIS Ана Брнабић

Политичка ситуација у Србији одавно је постала ствар медицине. По понашањима људи из владајуће СНС и њима блиских партија и људи, могу се комотно исписати различите дијагнозе, али и сагледати комплетна здравствена слика друштва. Болест је толико узела маха да се поставља питање има ли Србија довољно компетентних лекара који су у стању ово владајуће лудило да ставе под контролу?! Има ли, заправо, нама спаса?

Министар здравља др Златибор Лончар изјавио је како је Србија у стању да произведе вакцину против корона вируса! Цео свет нема решење за корона вирус, али др Лончар има. Уосталом, он је и познат по брзим и ефикасним решењима. Али, после овакве изјаве у свакој цивилизованој и демократској држави би био смењен као недорастао функцији и уколико је стварно мислио озбиљно, послат на лечење у надлежну установу. За оно што је изјавио о Црногорцима, да је рецимо казао за Јевреје, у свакој цивилизованој и демократској земљи био би моментално смењен и наравно ухапшен.

Његов колега, др Зоран Радојчић на питање новинара шта мисли о корона вирусу изјављује како је он примарно градоначелник! На новинарску упадицу да је то тренутно, Радојчић одговара то је дугорочно. Овај „дугорочни градоначелник“ и доказани стручњак за кућице за врапце, очигледно се уживео у улогу. Е, сад, замислите у каквом је стању Србија и колико храбрости морају да имају пацијенти који силом прилика допадну шака др Лончару или др Радојчићу.



Да би Корона циркус био комплетан побринуо се наравно и сам Вучић, који је прешао болан пут од бабице, преко геронтодомаћице, до вирусолога.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  МИП Русије: Развој догађаја на Космету указује на неуспех посредничке мисије ЕУ

Конференција за медије на којој се појавио са здравственим стручњацима ући ће у анале лудила у којима живи један народ, обесправљен и понижен као никад у својој историји. Ракија и шопинг у Италији биле су само неке од препорука у одбрани од корона вируса, тако да је Светска здравствена организација још у шоку од онога што је презентовано као лек у Србији.

Колико је стање, чак медицински гледано комплексно, довољно је само замислити ситуацију да вас лечи др Лончар, а ваше дете примарни градоначелник др Радојчић, док припреме за операцију надгледа Вучић. Наравно, без маске.

Чињеница која изазива истовремено страх и бес је да о безбедности државе и сваког гарђанина брину Вулин, Стефановић и Гашић. Да су ствари отишле предалеко потврдило је именовање непросвећеног Шарчевића на место министра просвете, а Ђорђевића који не разликује гениталије од удова, на чело министарства за рад, запошаљавање, борачка и социјална питања. Да је Србија својеврсни медицински феномен говори и то што бригу о наталитету предводи Ана Брнабић, а статус Косова и Метохије брани и решава Марко Ђурић. Кад томе додамо да је брига о новцу поверена доказаном плагијатору Синиши Малом, а Народна банка Јоргованки Табаковић која не разликује валуте, онда све поприма обрисе озбиљног хорора.

Зато су људи који тренутно живе у Србији најхрабрији народ на свету. Без конкуренције. Оно што тај народ трпи и гледа, и пре свега зашто то чини, медицина још нема објашњење. Можда зато што је Корона циркус постао свакодневни начин живота од којег чак и вирус престрављен бежи. Другог објашњења за сада нема зашто још није стигао у Србију. И да, једно важно питање, ако корона вирус стигне у Приштину, да ли је дошао и у Србију? Питање је крајње здравствено и нема никакве везе са политиком. Искључиво са медицином, као и све у Србији. Стање свести је доведено дотле да је паметнима забрањено да размишљају, јер то вређа осећања глупих. Зато перите руке сапуном и не брините, рече председник Србије. Ко преживи причаће!

Прочитајте још:  Брисел укида маневарски простор Србије: Старија је одбрана Косова од чланства у ЕУ



Извор: direktno.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “КОРОНА ЦИРКУС: Србија медицински феномен, о наталитету брине Ана Брнабић

  1. Ко је ова “жена”?одакле је дошла?ко је поставио?неоозната у изборима….литије-молебан да отерамо зло.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *