Сепаратисти за слободну Војводину удружено на изборе

0
(Фото: Press služba LSV)

Представници потписника Меморандума о будућности Војводине окупили су се у недељу на састанку и донели једногласну одлуку да се удружују у предизборну коалицију Војвођански фронт, саопштила је Лига социјалдемократа Војводине. Наводи се да Војвођански фронт излази на предстојеће локалне, покрајинске и парламентарне изборе.

За координатора Војвођанског фронта изабран је Бојан Kостреш, који је након састанка изјавио да је јако је важно да Србија има алтернативу: грађанску, демократску, модерниситичку, проевропску и децентралистичку алтернативу националистичком режиму Александра Вучића и националистичкој, централистичкој и русофилској самопроглашеној бојкоташкој опозицији окупљеној око Савеза за Србију, стоји у саопштењу ЛСВ достављеном медијима.

„Ми мислимо да је једини прави и могући начин супротстављања актуелном режиму Александра Вучића излазак на изборе. Наш циљ је покушај да се формира јединствена листа са свим организацијама у Београду и централној Србији који се залажу за исте вредности као и ми, а које могу да допринесу заједничком резултату“, истакао је Kостреш.Н1

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.