Сепаратисти за слободну Војводину удружено на изборе

0

(Фото: Press služba LSV)

Представници потписника Меморандума о будућности Војводине окупили су се у недељу на састанку и донели једногласну одлуку да се удружују у предизборну коалицију Војвођански фронт, саопштила је Лига социјалдемократа Војводине. Наводи се да Војвођански фронт излази на предстојеће локалне, покрајинске и парламентарне изборе.

За координатора Војвођанског фронта изабран је Бојан Kостреш, који је након састанка изјавио да је јако је важно да Србија има алтернативу: грађанску, демократску, модерниситичку, проевропску и децентралистичку алтернативу националистичком режиму Александра Вучића и националистичкој, централистичкој и русофилској самопроглашеној бојкоташкој опозицији окупљеној око Савеза за Србију, стоји у саопштењу ЛСВ достављеном медијима.

“Ми мислимо да је једини прави и могући начин супротстављања актуелном режиму Александра Вучића излазак на изборе. Наш циљ је покушај да се формира јединствена листа са свим организацијама у Београду и централној Србији који се залажу за исте вредности као и ми, а које могу да допринесу заједничком резултату”, истакао је Kостреш.



Н1

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *