Игор Јурић: Коме смета ЈАВНИ регистар педофила? (Видео)

2

Игор Јурић

Нови гост емисије “Васељенска” био је Игор Јурић. Отац трагично страдале девојчице Тијане Јурић, оснивач истоимене фондације, иницијатор кривичног закона којим се предвиђа доживотна казна затвора за најтежа кривична дела и покретач система Амбер Алерт.

Иако је доста тога урађено, још увек је у друштву стање такво да више може да учини појединац или организација него државна инситуција. Јурић је у емисији врло потресно причао о данима док се трагало за његовом ћерком која је пре 6 година на најсвирепији могући начин убијена, и нагласио да је био довољан један позив који би спасио њен живот. Управо зато је важан систем АмберАлерт за који се он залаже.

“Држава је убицу мог детета у самом старту већ амнестирала, 15 година је ту већ одузето, с тим да он може да изађе и раније, значи да има могућност условног отпуста за мене је била иронија и ја сам ту видео један огроман мотив да се тако нешто промени, ” рекао је Игор на самом старту емисије и додао да је доношње закона без подршке политичких партија деловало као борба са ветрењачама али да се труд исплатио.

Колико у Србији влада педофилски лоби и како на све начине покушавају да нам педофилију протуре као нешто нормално, Јурић је осетио више пута на својој кожи, док су га тзв борци за права деце и остале НВО спутавале и оптуживале, борећи се за права монструма.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јурић се такође залаже и за објављивање јавног регистра педофила што је у земљама на западу већ доступно. Међутим разлог зашто се у Србији и даље силоватељи и педофили провлаче под инцијалима јесте и тај што такве особе штити систем у ком су управо ону дубоко укорењени.

Прочитајте још:  Весна Веизовић: Запад незадовољан што Срби не спусте руке док их Шиптари гађају камењем

Коме смета јавни регистар педофила и на који начин можемо да заштитимо и своју деецу, јер никад и не помишљамо да можемо бити жртве истих, погледајте у емисији:

Аутор и водитељ: Весна Веизовић / Васељенска



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *