РАТ! Турски специјалци пуцају на грчку војску!

2

Грчка полиција испаљује сузавац на мигранте код границе са Турском

Турски специјалци пуцају на грчку војску на граници! гласи најновија информација!

Још нису познати сви детаљи, али ситуација није нимало наивна. Нема података ни о евентуалним жртвама, као и зашто је дошло до овог инцидента.

Ускоро опширније…

Спутњик



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “РАТ! Турски специјалци пуцају на грчку војску!

  1. Polako al sigurno pocinje:

    ИГРАНКЕ НА СНАJКЕ НА БАЛКАНУ.
    СРБИJА СА “МАТУШКОМ РОССИОМ”
    ДО ПОБЕДЕ…УРА…УРА…УРАААААА.!

  2. Смањи доживљај! Каква игранка какво шта! Србија са маћушком Русијом би нестала са мапе света, ако не дај Боже до нечег дође, нарочито ако узмемо у обзир ко влада Русијом! Путин је полако али сигурно себи зацементирао доживотну власт, што је јако опасно с обзиром о каквом човеку се ради. Русију је напунио и наставља да пуни исламским мигрантима и козојебцима са Кавказа, којима је у сред Москве направио највећу џамију у Европи, док Хришћанима истовремено поручује да промене превод Новог Завета Библије, пошто је за Путинов укус Хришћански Нови Завет превише антисемитски тј. антијеврејски. Да ли онда треба да се чудимо што је нови премијер Русије Јеврејин? Наравно да не, јер ту нема случајности. Тако да не трчи главом у зид! Тј. трчи али само у своје име, а не у име свих Срба и свих Руса! И ако ти је толико до игранке, оди на грчко турску границу и играј, кад већ ниси отишао на Космет!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *