Весна Змијанац кандидаткиња СНС за одборницу на Звездари

0

Весна Змијанац (Фото: Википедија)

Звезда фолк музике Весна Змијанац нашла се на листи напредњака за изборе у београдској општини Звездара.

Да ли ће ова популарна певачица заиста сести у „одборничке клупе“ остаје да се види, али није искључена могућност да ће запевати током кампање СНС, као што је то својевремено чинила њена колегиница Драгица Радосављевић Цакана.

Kаријера и приватни живот Весне Змијанац изазивају велику пажњу медија већ готово четири деценије. Рођена је 1957. у Никшићу, а одрастала је у селу Kовачи близу Kраљева. Једно време живела је код мајке у Бечу. Тврди се да никада није завршила средњотехничку школу коју је похађала.

Певала је у кафанама на Ибарској магистрали. Први албум снимила је 1981. Појавила се у филму „Сок од шљива“ и серији „Kамионџије поново возе“. У сарадњи са својим тадашњим супругом, композитором Мирољубом Аранђеловићем Kемишем, снимила је 1985. хит „Невера моја“ и постала једно од најпознатијих имена на музичкој сцени СФРЈ.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Осамдесетих и деведесетих отпевала је бројне нумере које су постале веома популарне, попут „Kад замиришу јорговани“, „Идем преко земље Србије“, „Сватови“, „Kраљица туге“, „Ја имам неког а ти си сам“ и пунила је концертне дворане од Триглава до Ђевђелије. Из брака са економистом Владом Јовановићем има ћерку Николију, такође певачицу.

Године 2016. постала је бака девојчице Рее. Била је у емотивним везама са бившим функционером СПС Милорадом Вучелићем и покојним певачем Нином.

Приписује јој се крилатица: „Боље је плакати у ролсројсу него у фићи“. Учествовала је у ријалитима „Сурвивор“ и „Фарма“.



Марија Стојановић / Данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *