СKУПЉАЧИ ГЛАСОВА “Овом лудилу мора да се стане на крај”

0

Милица Ђурђевић (Фото: Printscreen)

Скупљачи СНС гласова не престају да узнемиравају грађане, што путем телефона, што акцијом од врата до врата, како би прикупили одређени број гласова пред изборе. Овај пут, суграђанин Ивица Јанковић, добио је телефонски позив од Милице Ђурђевић, потпредседница Српског сабора Заветници.

– Био је викенд и зазвонио ми је телефон између 17 и 19 часова. Звала ме је Милица Ђурђевић, представила се из које је странке и питала ме да ли хоћу да им дам потпис. Рекао сам да ме не интересује и да нисам члан ниједне странке. Толико брзо се тај разговор завршио да нисам стигао да је питам одакле јој мој број телефона. Онда ми се упалила лампица да вероватно сарађује са СНС, те да је преко њих добила моје податке. Такође, имам МТС картицу и код њих сам заведен као корисник, те мислим да и они имају везе са СНС преко чега су добили моје податке – казао је Јанковић.

Он додаје да је годинама живео и радио у Аустрији, као и да никако не може да се навикне на “овакав начин живота”.

– Имају све на тањиру и ко зна шта раде са тим подацима. Поседују ваше име и презиме, матични број, адресу становања. Годинама сам радио и живео у Аустрији, али због тешке повреде на радном месту морао сам да се вратим у Србију. Никако не могу да се навикнем на овакакв начин живота. Kад живите у једној уређеној земљи, не размишљате да ће неко да вас превари, а затим дођете у средину где све то што мрзиш се дешава – каже он и додаје да овом лудилу мора да се стане на крај.

Прочитајте још:  САД шаљу више од 130 војника на Косово и Метохију



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *