Зашто Додик прима на разговоре Пуповчеве антисрпске Хрбе?

(фото: фронтал.срб)

Они издају „тједник српске мањине у Хрватској“ у којем пишу тешке криптоусташе, попут Бориса Дежуловића, који на тему литија у Црној Гори нескривено показују своју мржњу према Србима.

Заправо, саопштење је тако штуро и никакво, да се не може закључити уопште о чему су разговарали и која је потреба да се велики пријатељи усташког апологете Стипе Месића примају у Бањој Луци?

И не само то, СНВ Милорада Пуповца, активно учествује у фалсификовању историје и ван подручја свог дјеловања, па тако у Приједору сарађује са организацијама које шире вјерску и националну мржњу, организујући већ неколико година од земаља НАТО спонзорисану манифестацију „Дан бијелих трака“.

То, изгледа, није никаква препрека да српски члан предсједништва прими исте и са њима сарађује.

Додик га је кратко информисао о стању у Српској…

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је у Бањалуци са предсједником Српског народног вијећа (СНВ) из Републике Хрватске Борисом Милошевићем.

Током разговора, највише пажње посвећено је положају Срба у Хрватској и дјеловању завичајних удружења Срба из Крајине у Републици Српској.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик кратко је информисао предсједника Српског народног вијећа Бориса Милошевића о политичким, економским и социјалним приликама у Републици Српској и БиХ.

Фронтал.СРБ

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.