“Ако и даље буде било оволико људи на улицама, могућ је и полицијски час…”

5
Ана Брнабић, премијерка

Ана Брнабић (Фото: Printscreen Pink Tv)

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да уколико се препорука Владе да старији грађани остају у кућама не поштује, ниједна мера Владе Србије неће донети резултате, и да “уколико буде и даље било оволико људи на улицама” најдрастичнија мера која ће уследити биће увођење полицијског часа.

Брнабић је гостујући на ТВ Прва изјавила да постоје планови да се пензионерима помогне тако што ће им се пензије доносити на руке, да се одложи плаћање рачуна без плаћања камате, али да и они морају бити самодисциплинованији.




“Без тога Влада јури свој сопствени реп. Уколико се не поштује одлука о максималној кућној самоизолацији, уколико пензионери, старији људи, не седе кући џаба што смо одложили плаћње рачуна без камата”, казала је Брнабић.

Она је рекла да ситуацију са коронавирусом “можемо да победимо сви заједно и да свако мора да буде одговоран”, а да уколико се настави да се не поштују препоруке може настати “италијански и шпански сценарио”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



(Бета)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *