Kрстић тражи укидање Твитера, Фејсбука и Јутјуба док траје ванредно стање

6

Небојша Крстић (Фото: Youtube printscreen/pereubu22)

Маркетиншки стручњак Небојша Kрстић је у својој колумни у „Блицу“ предложио је, с обзиром на то да је проглашено ванредно стање због пандемије корона вируса, да се Твитер, Фејсбук и Јутјуб моментално искључе у Србији и буду исључени док траје ванредно стање.

Он је навео да „на интернету постоји добро организована група тзв. опинион макера који сипају отров,лажне вести и дезинформације 24/7“.

„Ако се мора вршити дезинфекција просторија у којима постоји инфекција,неопходно је извршити и дератизацију јавног простора од свих који свесно, намерно и организовано обмањују грађане ио дестабилизију систем њихове здравствене заштите“ навео је Kрстић и додао да је у акцији „Сабља“ било ухапшено 11.000 људи, а да би, у акцији коју је назвао „Дезинфекција и дератизација“, „било довољно привести десетоструко мање“.



Бета

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. U Beogradu posebno, a i u uzoj Srbiji i obe (jos uvek) srpske pokrajine treba izvrsiti deratizaciju takvih pedercina i stakora kakav je Nebojsa Krstic, okji je ljubio s*pak Borisu Tadicu a sada Vrhovniku. Od toga je zaradio milionske dinarske svote svojom marketinskom agencijom. Njega pored pedercinom treba zvati i suncokretom!

  2. U Beogradu posebno, a i u uzoj Srbiji i obe (jos uvek) srpske pokrajine treba izvrsiti deratizaciju takvih pedercina i stakora kakav je Nebojsa Krstic, koji je ljubio s*pak Borisu Tadicu a sada Vrhovniku. Od toga je zaradio milionske dinarske svote svojom marketinskom agencijom. Njega pored pedercinom treba zvati i suncokretom!

  3. Da li je ovaj svstan da mnoge kompanije posluju putem drustvenih mreza, prvenstveno marketing… Ostetio bi mnoge manje firme koje obavljaju poslove pruzanja online usluga. I da, tuzio bih bez momenta razmisljanja. Taman da mi pokije troskove poslovanja

  4. Krsticu bolje ceti biti da zacepis ida neseres mnogo nemoj dapanicis bez veze daseres tu dase zatvori fesbok i jou tube jer to su najveceglupostiii koje sam cuo do sada onda mora i tv dase zatvori po tvome misljenju nemoj vise daseres budi dobar i bice sve ok

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *